3 Aplicatii Utile Biciclistilor EvoBikes.ro

 

Mersul pe bicicleta se stie ca este un factor important in sanatatea noastra dar poate fi si monoton daca nu il asociezi si cu un gadget cum ar fi un telefon mobil.

Probabil ca multi dintre voi au facut asta de mult, insa telefoanele mobile au evoluat foarte mult si era normal sa apara si aplicatii speciale pentru fiecare nevoie in parte.

Pentru cine inca nu stie, da exista si aplicatii Android speciale dedicate biciclistilor asa cum veti vedea putin mai jos.

Daca nu ai bicicleta, iti ofer eu un pont. Pe EvoBikes.ro gasesti biciclete si accesorii de calitate la un super pret. Si cu asta cred ca am spus tot. Acum, sa vedem ce aplicatii instalam pe telefonul mobil si sa plecam la plimbare !

3 Aplicatii Utile Biciclistilor EvoBikes.ro

3 – exclo GPS Cycling bicycle

Untitled

Se bazeaza pe GPS-ul telefonului si iti ofera tot felul de statistici interesante. Vizualizezi exact traseul parcurs de tine, timpul petrecut pe bicicleta, cate calorii ai ars, viteza exacta sau statistici despre aceasta.

[button color=”red” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lufful.exclo” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button][button color=”blue” size=”small” link=”http://evobikes.ro/” target=”blank” ]Vezi Oferta Biciclete[/button]

2 – Runtastic Road Bike

Untitled

Este o aplicatie si mai complexa ce iti ofera tot felul de date si statistici interesante. De la pozitia actuala sau traseul efectuat pana la datele meteo pe parcursul traseului, viteza, caloriile arse, inaltimea terenului, distanta, sau timpul petrecut pe bicicleta. Si asta nu e tot !

[button color=”red” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.roadbike.lite” target=”blank” ]Descarca Aplicatia Gratuit[/button][button color=”blue” size=”small” link=”http://evobikes.ro/” target=”blank” ]Vezi Oferta Biciclete[/button]

1 – BicyComp : Cycling Computer

Untitled

Un fel de computer de bord pentru bicicleta ! De asta vei avea parte de indata ce instalezi si pornesti aplicatia ce iti ofera tot felul de date si statistici utile. Altitudine, traficul in zona, conditiile meteo, viteza medie, viteza maxima, caloriile arse, timpul petrecut sunt numai cateva date oferite de aceasta aplicatie.

[button color=”red” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.kukino.ac” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button][button color=”blue” size=”small” link=”http://evobikes.ro/” target=”blank” ]Vezi Oferta Biciclete[/button]

 

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Samsung Galaxy J5 2017 isi dezvaluie dotarile, apar si huse pe eMag

Samsung Galaxy J5 2017 isi dezvalue dotarile, apar si huse pe eMag...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *