Bluboo Dual va folosi Kirin 960 de la Huawei si nu un MediaTEK!

Bluboo Dual va folosi Kirin 960 de la Huawei si nu un MediaTEK! Si se pare ca astfel estre primul telefon chinezesc care renunta pentru moment la procesoarele produse de MediaTEK si se indreapta catre o solutie de la Huawei, adica Kirin 960 si acesta nu este un procesor oarecare, sa nu uitam ca este fix procesorul de pe Huawei Mate 9!

bluboodual

Kirin 960 este un procesor cu 8 nuclee –  4 x ARM Cortex-A73 la 2.4 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 1.8 GHz, Mali-G71 MP8 GPU si asta inseamna teoretic ca acest Bluboo care va veni cu 2 camere foto principale va fi un telefon de top si este posibil ca cele doua camere foto cu care se mandreste sa fie chiar de calitate si bine implementate, nu cred ca producatorul va dota acest terminal cu procesor de top si cu componente de slaba calitate, nu vad rostul…

bluboo-dual

Desi Bluboo Dual este confirmat oficial, informatia legata de noul procesor nu este inca sustinuta si de producator, ramane sa vedem in cel mai scurt timp daca este asa sau nu! Nu este singurul telefon chinezesc ce va veni in curand cu doua camere foto principale, Ulefone anunta 2 modele, cei de la Elephone vin si ei in curand cu asa ceva.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Tableta Android Serioux GoTab S970

Daca esti in cautare de o tableta accesibila atunci te-ar putea interesa tableta Serioux...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *