Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

Am dat intamplator in Google Play de o aplicatie pe care o consider interesanta si pe care o folosesc personal. Este vorba de Galaxy S5 Wallpapers, o aplicatie gratuita. Denumirea ei te poate induce putin in eroare deoarece duce cu gandul la imagini de fundal speciale pentru Galaxy S5, dar de indata ce o vei instala vei descoperi ca de fapt ofera o gramada de imagini de fundal pe care le gasesti instalate pe cele mai in voga telefoane ale momentului.

Vei avea la dispozitie imagini wallpaper stock pe care le gasesti  pe telefoane precum Samsung, LG, HTC, iPhone, OPPO, Sony, Motorola, CyanogenMod, etc

3

Aplicatia este structurata pe mai multe categorii precum STOCK, FAVORITE, LATEST sau BROWSE. Daca veti intra in categoria BROWSE, o sa intalniti imaginile de fundal impartite pe rezolutii in functie de modelul telefonului.

1

De acolo, alegeti rezolutia dorita si selectati imaginea pe care vreti sa o setati ca wallpaper. Veti avea nevoie de o conexiune la internet deoarece imaginea se va descarca de pe server si se va instala automat pe tot ecranul.

Galaxy S5 Wallpapers este o aplicatie curata, fara reclame. [button color=”red” size=”medium” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.servtified.galaxys4wallpapers” target=”blank” ]DESCARCA APLICATIA[/button]

 

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Aplicatia Gif Keyboard sau cum sa trimiti rapid mesaje video gif pe Messenger sau Whatsapp

Aplicatia Gif Keyboard poate fi destul de interesanta pentru cei ce stau mult...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *