Coduri Pentru Pet Rescue Saga Pe Android

Cover artCompania King cel mai mare dezvoltator de jocuri pentru platforma de socializare Facebook dar si pentru platformele mobile are cateva titluri de jocuri lansate, jocuri ce se bucura de mare succes.Printre titluri precum Candy Crush Saha, Bubble Saga sau Farm Heroes Saga se afla si Pet Rescue Saga, joc care merge pe aceeasi reteta.Adico o reteta ce da dependenta si te tine ore intregi tintuit in fata telefonului sau a tabletei.

Pentru a veni in ajutorul jucatorilor de Pet Rescue Saga ce raman blocati la anumite nivele ale jocului, unele companii au scos pe piata aplicatii care te invata cum sa faci sa treci mai departe in joc atunci cand te blochezi, mai pe romaneste te invata cum sa trisezi.

Coduri Pentru Pet Rescue Saga Pe Android

Una dintre aceste aplicatii si poate cea mai buna si mai completa este Pet Rescue Saga Cheats & Tips care pur si simplu iti ofera sfaturi si trucuri pentru a trece mai departe in joc.

Joaca Pet Rescue Saga ca un profesionist cu sfaturile pe care le veți găsi în această aplicație. Dacă sunteți blocat și doresti să înveți unele trucuri Saga Rescue , atunci această aplicație este cea mai potrivita . Aceasta aplicatie este un ghid neoficial si nu este autorizata sau creata de către compania ce a lansat jocul.

 

Pet Rescue Saga Trucuri si sfaturi - screenshot

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de aici:desc

 

 

 

Share This:

Nu ratez nicio sansa sa pun mana pe un telefon si imi place sa butonez modelele noi aparute prin magazine. Ca telefoane personale am folosit: Huawei Ascend G300, Prestigio 5500, Samsung S3, Allview V1 Viper, S4, Note 3, Huawei Ascend Mate7, LG G Pro, LG G3, Ulefone Paris si acum detin un LG G Flex de 6" Va multumesc pentru ca intrati zilnic pe www.androidro.ro, site-ul nr1( exclusiv Android) in Romania ca trafic!
1 Comment
  1. Reply Vali October 19, 2015 at 21:58

    Nu am putut descarca aplicatia de unde ati indicat.

Lasa si tu un comentariu