Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Cum Faci Root Pe Serioux Whisper X2

Noul Samsung Galaxy S6 la eMag - vezi oferta si preturile!

Serioux Whisper X2 este un telefon proaspat lansat si este cu siguranta cel mai ieftin telefon din Romania cu ecran de 5.88 ” avend un pret de aproape 700 lei motiv pentru care va avea probabil succes la public chiar daca nu straluceste la capitolul specificatii tehnice.

S-au facut sacrificii in interior pentru a se ajunge la acest pret bun, telefonul avand o rezolutie slaba de doar 800×480 pentru dimensiunea mare a ecranului, un procesor dual core MT 6572 de 1.2 Ghz si doar 512 MB RAM.

Daca l-ai cumparat si vrei sa scoti ceva mai mult de la el prin stergerea aplicatiilor inutile de sistem sau prin instalarea unui custom firmware probabil te gandesti sa-l rootezi. Pe langa avantajele oferite de root exista si cateva minusuri precum pierderea garantiei sau chiar stricarea sistemului de operare printr-o intervantie nereusita asupra sa.

Cum Faci Root Pe Serioux Whisper X2

Atentie, procedura de ROOT este una destul de periculoasa. Nu stergeti fisiere de sistem sau alte fisiere sau aplicatii de care nu sunteti siguri. Puteti strica telefonul sau puteti fi nevoiti sa reinstalati un custom CWM ! Rootarea este folositoare pentru a sterge aplicatii instalate de catre operatorul de telefonie sau de catre producatorul aparatului, aplicatii ce nu va sunt utile dar ocupa memoria interna a telefonului si ingreuneaza sistemul de operare. Pe un telefon rootat, puteti instala aplicatii ce functioneaza doar daca detii drepturi de administrare sau puteti scrie un custom firmware sau CWM. Posibil sa pierdeti dreptul de a mai primi actualizari OTA. De cele mai multe ori problemele apar nu cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii asupra sistemului de operare.Pentru un control total si sigur faceti un full backup.

-In primul rand asigura-te ca ai in fata telefonul Serioux Whisper X2 deoarece procedura de root poate diferi de la un model la altul in functie de procesor.

-Driverii USB sunt instalati corect pe telefon. Daca ai pe calculator Windows 7 sau o versiune mai noua, driverii se instaleaza automat activand pe telefon optiunea USB Debugging si conectand telefonul la calculator.

-Descarca aplicatia cu care vei face root de AICI si dezarhiveaza fisierele aferente intr-un folder pe calculator.

-Pe telefon, intra in meniu-optiuni dezvoltator si activeaza optiunea USB Debugging.

-Conecteaza telefonul la calculator prin intermediul cablului USB.

-Intrati in folderul dezarhivat anterior si din el alegeti si lansati optiunea run.bat

Untitled

-Apasati tasta enter de pe tastatura calculatorului. 

-Procedura de root porneste automat, telefonul repornind automat atunci cand aceasta se termina.

-Veti fi informat daca telefonul a fost rootat sau nu.

-Pentru a fi sigur ca telefonul este rootat intrati in meniu si cautati aplicatia superuser ce se instaleaza automat si care va informeaza ca ati optinut drepturi de administrator asupra sistemului de operare Android.

ATENTIE, WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

5 Comments
 1. Reply ADY1002 September 30, 2014 at 23:15

  Salut, as dori ajutor pentru rootarea unui serioux symbiosis x4, multumesc.

 2. Reply admin September 30, 2014 at 23:31

  Foloseste Framaroot.

 3. Reply ADY1002 October 27, 2014 at 21:25

  A functionat framaroot 1.9.3. pe symbiosis x4, multumesc.

 4. Reply Cristy M. March 26, 2015 at 14:31

  Va salut! Am si eu un Symbiosis X4 si as vrea sa-i fac root. Ce etape trebuie parcurse? Va multumesc!

 5. Reply Cosmin March 26, 2015 at 14:39

  Foloseste framaroot

Lasa si tu un comentariu