Cum Opresc Actualizarile Automate Google Play

Cum Opresc Actualizarile Automate Google Play

Actualizarile automate in Google Play pot fi utile sau nu. Daca vrei sa-ti tii toate aplicatiile pe care le-ai descarcat din Google Play actualizate la zi este bine sa nu opresti actualizarile automate, insa partea proasta este ca aceste actualizari de cele mai multe ori au loc fara ca tu sa stii si iti consuma destul de mult din traficul la internet in cazul in care nu esti in aria de acoperire a unei retele gratuite WiFi.

Din fericire, exista posibilitatea de a opri aceste actualizari automate si in acest tutorial am sa va arat cat este de usor sa o faceti.

Pentru inceput, deschideti aplicatia Google Play si apasati pe iconita ce va duce spre setari exact ca in imaginea de mai jos:

1

Apoi apasati pe “Setari”

2

Acum, apasati pe “Actualizati automat aplicatiile”

3

Vi se va deschide o fereastra ca cea de jos in care va trebui sa bifati “Nu actualizati automat aplicatiile”

4

Iata ce se intampla daca nu dezactivati optiunea:

5

Daca vreti totusi sa actualizati aplicatiile, puteti seta ca acestea sa se actualizeze numai cand telefonul/tableta se afla conectate la o retea WiFi. Recomand totusi sa tineti dezactivata optiunea daca aveti un telefon sau o tableta nu foarte performante deoarece consuma destul de multe resurse actualizarea in fundal.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Imagini De Fundal Pentru Telefon Si Tableta

Imagini De Fundal Pentru Telefon Si Tableta – Am sa va ofer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *