Cum sa muti aplicatiile din memoria telefonului pe card

Cum sa muti aplicatiile din memoria telefonului pe card – Spatiu de stocare insuficient, pentru a continua, va rugam eliberati…Daca te-ai lovit de aceste mesaje, inseamna ca ai un telefon sau o tableta cu memorie interna insuficienta sau ai umplut spatiul de stocare intern chiar si in cazul in care ai un dispozitiv cu 16, 32 sau 64 GB.

Daca vrei sa eliberezi ceva spatiu pentru a putea instala si alte aplicatii sau jocuri sau pentru a putea face in continuare poze sau copia muzica, trebuie sa incerci sa muti aplicatiile deja instalate in memoria interna – pe cea externa, adica pe un card de memorie. Asa cum veti vedea in clipul de mai jos, nu toate aplicatiile pot fi mutate, insa puteti elibera destul de mult spatiu urmand tutorialul video de mai jos si mutand diversele aplicatii sau jocuri din memoria interna pe cea externa.

In principiu, trebuie sa intrati in meniu-setari-aplicatii si de acolo sa le alegeti pe cele pe care le doriti. De exemplu, intrati in meniu-setari-aplicatii si alegeti aplicatia Facebook. Dati click pe ea si vi se va deschide un nou meniu de unde veti apasa “Muta pe SD Card”. In cateva secunde aplicatia se va muta si va va aparea optiunea “Muta in telefon”, adica exact de unde a-ti copiat-o initial.

Daca nu va descurcati, clipul de mai jos cu siguranta ca va ajuta:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=_hbzT1sqEGA&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Sigur te intereseaza si:

Tags from the story
,
Written By
More from Cosmin

Iata o promotie speciala de pret dedicata tabletelor, inca nu sunt trase pe dreapta!

Everbuying.net este de data aceasta magazinul ce organizeaza o promotie, avem acum...
Read More

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *