Cum Sterg Aplicatiile Android

O intrebare simpla si pentru multi cu un raspuns la fel de simplu.Dar nu toata lumea are telefon ce ruleaza Android de multa vreme, poate unii dintre voi l-ati cumparat chiar astazi, ati instalat aplicatii pe el dar nu stiti si cum sa scapati de ele.Ei bine treaba este destul de simpla si este valabila doar pentru aplicatiile pe care le-ati descarcat din magazinul de aplicatii Google Play sau din alte surse (apk). Vei observa  ca unele aplicatii nu pot fi sterse si te vei intreba de ce?Acele aplicatii sunt in mare parte instalate de catre operatorul de telefonie mobila sau sunt aplicatii ce fac parte din sistemul de operare Android.Aceste aplicatii pot fi sterse doar daca dispozitivul este rootat.Despre cum stergi aceste aplicatii care necesita root gasesti tutoriale pe site.

Cum Sterg Aplicatiile Android

Cum majoritatea tabletelor sau telefoanelor ruleaza deja cele mai recente versiuni de Android 4.0.4 sau 4.1-4.2, acest tutorial se adreseaza celor ce poseda aceste dispozitive.

-Navigati in meniul telefonului/tabletei,cautati pictograma ‘setari’ si apasati pe ea.

1

-Cautati aplicatia pe care doriti sa o stergeti si selectati-o.

2

-Din fereastra ce se va deschide selectati uninstall, apoi OK  si asteptati pana ce aplicatia este eliminata complet.

-Daca o aplicatie face parte din sistem si nu poate fi inlaturata fereastra va arata in felul urmator:

4

 

 

Share This:

Nu ratez nicio sansa sa pun mana pe un telefon si imi place sa butonez modelele noi aparute prin magazine. Ca telefoane personale am folosit: Huawei Ascend G300, Prestigio 5500, Samsung S3, Allview V1 Viper, S4, Note 3, Huawei Ascend Mate7, LG G Pro, LG G3, Ulefone Paris si acum detin un LG G Flex de 6" Va multumesc pentru ca intrati zilnic pe www.androidro.ro, site-ul nr1( exclusiv Android) in Romania ca trafic!
1 Comment
  1. Reply ovy January 19, 2016 at 21:55

    cum dezactivez o aplicatie pe smart prime 6

Lasa si tu un comentariu