Elephone S8 se va lansa in curand, complet edge to edge in 3 parti!

Elephone S8 se va lansa in curand, complet edge to edge in 3 parti! Si asta inseamna ceva in genul lui Xiaomi Mi Mix sau Sharp Aquos, ecranul se va intinde pe absolut toata suprafata telefonului, numai partea de jos va fi “scutita” de acest aspect.

Cei de la Elephone au confirmat foarte mult in 2016 si dupa parerea mea au lansat pana acum cele mai interesante modele in materie de telefoane chinezesti, in topul meu ce va veni in curand si in care voi prezenta cele mai atractive telefoane chinezesti ale lui 2016 cu siguranta ca modelele de la Elephone vor avea un loc fruntas.

Pana acum nu stim foarte multe informatii referitoare la acest Elephone S8, cert este ca nu avem de-a face cu un zvon, informatia este oferita chiar de catre companie si o aflati in premiera in Romania tot de la androidro.ro!

elephone-s8

Cu siguranta ca producatorul va incerca sa tina pretul cat mai jos pentru acest model si nu cred ca vom vedea mai mult de 4GB RAM si maxim un procesor Helio X20, nu vad rostul unei variante foarte puternice si cu un pret foarte mare.

Detalii mai multe vom afla in perioada urmatoare, poza pe care o vedeti mai sus este singura pusa la dispozitie de catre companie, posibil ca telefonul sa vina cu doua camere foto principale, observam ca zona este blurata! Pana atunci, il vom vedea in curand pe Elefone S7, tot la androidro.ro si tot intr-un unboxing in premiera la noi in tara!

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Top Aplicatii Gratuite Pentru Android August 2013

Top Aplicatii Gratuite Pentru Android August 2013 Fonelink  O aplicatie excelenta pentru...
Read More

10 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *