Foloseste functia copy si paste pe telefonul Android

Copy/paste este o unealta extrem de utila si de folosita pe Windows dar ea exista si poate fi flosita cu succes si pe telefoanele mobile sau tabletele cu Android. Nu este atat de simplu ca pe computer deoarece acolo te ajuti de tastatura sau de mouse si totul se executa rapid si fara probleme, dar nu este nici foarte complicat.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa folositi copy/paste pe un telefon sau pe o tableta. Este putin mai incomod deoarece ecranul unui telefon este destul de mic si pentru a selecta un cuvant sau o fraza pe care vreti sa o copiati si sa o lipiti in alta parte trebuie sa selectati textul sau numai o portiune cu degetul iar comanda trebuie sa fie precisa. Iata cum functioneaza:

1 – Selectezi textul sau portiunea de text pe care vrei sa o copiezi punand degetul si tinand apasat pana cand apare pe ecran fereastra ce iti permite sa copiezi, decupezi, lipesti, sau partajezi.

Apasa pe “Copiere”

1

Apoi, te deplasezi acolo unde vrei sa copiezi textul respectiv, apesi unde doresti sa fie copiat si selectezi din fereastra “Copiere” Poti copia si lipi cam oriunde, fie ca vorbim de aplicatia de SMS, retele de socializare, browser, messenger, mail, etc.

2

Ai la dispozitie mai multe unelte (in functie de modelul telefonului/tabletei) si poti copia, decupa, lipi sau partaja. Poti si sa copiezi in acelasi mod un numar de telefon si sa lipesti direct in aplicatia de telefonie pentru ca apoi sa efectuezi rapid un apel telefonic.

3

Sigur te intereseaza si:

Tags from the story
Written By
More from Cosmin

Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy Note 10’1

Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy Note 10’1- TUTORIAL VALABIL PENTRU VERSIUNEA GT...
Read More

2 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *