Gorilla Glass 3 Teste

 La CES 2013 a fost prezentata  sticla Gorilla Glass 3 pentru Apple si Samsung , cea mai noua si mai rezistenta sticla disponibila pentru ecranele telefoanelor mobile si a tabletelor.

1

 Firma producatoare Corning a anuntat ca ultimul model de Gorilla Glass este mai rezistent la zgarieturi cu 40% fata de Gorilla 2 si potrivit firmei producatoare sticla rezista de trei ori mai bine la zgarieturi adanci .

 Gorilla Glass 3 rezista loviturilor si cazaturilor repetate si chiar daca aceasta se crapa sau se zgarie nu isi pierde din proprietati.

 Gorilla Glass este un strat de sticlă aluminosilicat de tip alcaliu care este conceput special pentru a fi usor,subtire și rezistent la zgarieturi sau lovituri.Procesul de ionizare prin care este realizata  creeaza deasupra sticlei obisnuite un strat protector ce face sticla foarte rezistenta.


Share This:

Nu ratez nicio sansa sa pun mana pe un telefon si imi place sa butonez modelele noi aparute prin magazine. Ca telefoane personale am folosit: Huawei Ascend G300, Prestigio 5500, Samsung S3, Allview V1 Viper, S4, Note 3, Huawei Ascend Mate7, LG G Pro, LG G3, Ulefone Paris si acum detin un LG G Flex de 6" Va multumesc pentru ca intrati zilnic pe www.androidro.ro, site-ul nr1( exclusiv Android) in Romania ca trafic!
No Comments

    Lasa si tu un comentariu