Instalare Flash Player Pe Android 4.4 Kit Kat

Fste cunoscut faptul ca incepand cu versiunea 4.0 Android Ice Cream Sandwich, nu mai avem acces la flash player, nici macar sa-l descarcam din Google Play. Acesta era unul dintre marile avantaje ale sistemului de operare Android in fata concurentei (Apple)

Insa, am sa va arat in cele ce urmeaza o modalitate destul de simpla de a instala si de a va bucura de Flash Player pe tabletele si telefoanele ce ruleaza cea mai recenta versiune de Android, 4.4 + KitKat.

Instalare Flash Player Pe Android 4.4 Kit Kat

-Trebuie sa descarcati din Google Play, Dolphin Browser, singurul browser ce suporta acest mic truc.

-Instalati aplicatia, deschideti-o si navigati in sectiunea setari (a aplicatiei) apasand pictograma in forma de delfin ce apare in partea stanga (jos) a ecranului. Imaginile de mai jos va vor ajuta sa intelegeti mai bine.

1

2

3

-In meniul setari, navigati la casuta web content lansati-o iar din casuta flash player alegeti allways on exact ca in poza de mai jos.

4

-Acum, descarcati Adobe Flash Player 11.1.apk de AICI. Fiind un fisier cu terminatia apk. ce nu provine din Google Play, dispozitivul tau s-ar putea sa nu vrea sa-l instaleze, insa poti rezolva asta intrand in meniu->setari->si bifand casuta surse necunoscute (Unknown Sources)

Dupa ce ai instalat aplicatia pe dispozitiv ai acces la videoclipuri in format flash pe Android 4.4 KitKat.

*pe dispozitivele cu procesoare de generatie veche poate aparea lag la redarea clipurilor.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Unboxing si primele pareri, tableta UTOK Hello 7Q cu conectivitate LTE

Unboxing si primele pareri, tableta UTOK Hello 7Q cu conectivitate LTE –...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *