Integrame Pentru Android

 Se pare ca vremea integramelor tiparite se apropie de sfarsit! Pasionatii cuvintelor incrucisate au aplicatii de acest gen fie ca sunt utilizatori de Android sau IOS.

 Cuvintele încrucișate reprezintă una dintre cele mai răspândite variante de exerciții mentale din lume.

 O astfel de aplicatie pentru Android este si INTEGRAME care poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si poate fi jucata pe orice tableta sau telefon cu sistem de operare Android min.2.2(Froyo)

11

– zoom cu un singur deget pentru telefoanele fara multi-touch
– salvarea progresului tuturor integramelor
– optimizat pentru telefoanele mai vechi
– suport pentru tastaturi fizice
– muzica si sunete

2

– 70 de integrame
– 3 nivele de dificultate
– control al camerei folosind pan, fling si pinch-zoom

1

Conexiunea la internet nu este necesara. Ea intervine doar in cazul in care doresti sa folosesti sau sa obtii puncte. Toate celelalte functionalitati sunt neafectate.

– Pentru scrierea solutiilor folosesc “î” sau “â”?
– In toate integramele noastre veti folosi variante cu “î”. Indiferent ce forma intalniti in definitie doar “î” este considerat valid. Acesta este cea mai intalnita abordare in integrame si de aceea o folosim si noi.

Primul careu de cuvinte incrucisate a aparut in anul 1913 pe 21 decembrie la New York!

Aplicatia GRATUITA poate fi descarcata de aici:[app]com.happyfacedevs.integrame&feature[/app]

Share This:

Nu ratez nicio sansa sa pun mana pe un telefon si imi place sa butonez modelele noi aparute prin magazine. Ca telefoane personale am folosit: Huawei Ascend G300, Prestigio 5500, Samsung S3, Allview V1 Viper, S4, Note 3, Huawei Ascend Mate7, LG G Pro, LG G3, Ulefone Paris si acum detin un LG G Flex de 6" Va multumesc pentru ca intrati zilnic pe www.androidro.ro, site-ul nr1( exclusiv Android) in Romania ca trafic!
No Comments

    Lasa si tu un comentariu