Little Pepper 7 vine cu o super camera de selfie

Little Pepper 7 vine cu o super camera de selfie – Cred ca este cel mai bine dotat telefon la capitolul camera frontala (selfie) si nu vorbim despre vreun telefon marca HTC, Sony, LG sau Smasung. Vorbim despre telefonul chinezesc Little Pepper 7, un smartphone cu denumire de burger sau orice altceva…

Lasand acest aspect, putem afirma fara retineri ca vorbim despre un telefon cu o camera foto performanta ce are pe langa senzorul de 20MP si functii precum beauty make-up sau captura ultra rapida.

rfrtg4

Acest smartphone este produs de firma Beidou, companie ce a lansat acum ceva timp si varianta Little Pepper 6 ce era dotata cu o camera principala de 20MP cu 5 lentile si deschidere F2.2 .

Probabil ca noua varianta careia Pepper 7 pentru moment nu-i cunoastem toate specificatiile tehnice va fi un telefon indragit de catre fete daca ne gandim ca ele sunt mari amatoare de fotografii tip selfie si posibil ca senzorul principal ar camerei sa fie de peste 20MP sau cel putin identic cu cel al camerei frontale.

La ora actuala, cele mai bune telefoane cu camera frontala au in compozitie un senzor de 13MP, un articol complet despre aceste telefoane puteti citi aici.

via

Promotie gearbest.com de Valentine's Day! (link)

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Bluboo Mini si Bluboo Picasso 4G, telefoane noi si preturi bune!

Bluboo Mini si Bluboo Picasso 4G, telefoane noi si preturi bune! Sunt...
Read More

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *