Nokia 3310 se relanseaza la MWC 2017, telefon clasic cu pret mic

Nokia 3310 se relanseaza la MWC 2017, telefon clasic cu pret mic si se pare ca este vorba de acelasi Nokia 3310 lansat acum 17 ani, telefon care s-a vandut excelent de bine mult timp. Se pare ca cei de la Nokia vor sa profite si in 2017 de popularitatea de care s-a bucurat acest telefon ani intregi, pe langa acest model ei vor lansa in cadrul MWC si modele precum Nokia 3, 5 sau 6, se zvoneste ca seria “N” va reveni si ea.

Noul (sau vechiul) 3310 va costa numai 59 de dolari si se pare ca este chiar o idee buna de marketing din partea celor de la Nokia, multe publicatii online dar si posturi de televiziune/radio au prezentat aceasta stire, 3310 pare a fi o buna cale de promovare a acestui brand.

Nokia 3310 se relanseaza la MWC 2017

Intrebarea este cine ar mai cumpara in 2017 un astfel de telefon clasic? Probabil ca cei ce cauta o autonomie mare insa nu trebuie sa uitam ca nu este totusi un smartphone si in afara de vorbit la el utilizatorul nu va putea face mare lucru, nu va avea acces la retele de socializare, continut multimedia, etc.

Pe ebay.com se gasesc si la ora actuala o gramada de astfel de modele, mai jos vedeti numai un singur exemplu:

Mai mult ca sigur ca el va fi lansat fara mari imbunatatiri fata de versiunea lansata in anul 2000 si nici nu poate fi vorba despre un smartphone, daca el va fi lansat fix in aceeasi configuratie pot spune ca este vorba numai despre o strategie de marketing a companiei care vrea sa faca ceva “valuri” inainte de MWC 2017, loc in care isi vor prezenta noile telefoane inteligente.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

OUKITEL K4000 telefon chinezesc ieftin cu 4G si baterie de 4000 mAh

OUKITEL K4000 telefon chinezesc ieftin cu 4G si baterie de 4000 mAh...
Read More

11 Comentarii

 • De ce nu?
  A fost și rămâne totuși o marcă!
  Să mai funcționeze și în 3G ar fi o mare realizare!
  O bună alternativă pentru persoanele care nu au un buget prea mare pentru a achiziționa telefoane scumpe și mai ales pentru cei de vârsta a treia care nu se descurcă cu telefoanele complicate.

 • Salut ! Ma puteti ajuta si pe mine ? Am nevoie de un rom pentru allview v2 viper s … Am instalat unul pentru versiunea sa din bangladesh si am ramas fara imei .

 • Cel mai probabil e doar un publicity-stunt, oricum ar canibaliza piata de telefoane dumb phone pe care o au. Ecranul pixelat in tonuri verzui e anacronic, exista telefoane cu specificatii mai normale care pot ramane in stand-by o saptamana.
  Chiar si daca ar reintroduce niste modele de business gen 6310, sau seria E – probabil ar castiga doar in detrimentul petardelor gen Allview M9, E-boda T310. Niciun utilizator de smartphone nu se intoarce brusc si iremediabil la un gameboy cu snake si telefon.
  Dumb phone-urile sunt cautate doar de persoanele netehnice, sau de cei preocupati de privacy – cei din a doua categorie oricum ar fi circumspecti la un telefon nou introdus (“in care sigur a implementat SUA sau China un backdoor”).

 • Eu cred că Nokia 3310 va fi oferit ca şi suvernir la achiziţionarea noului Nokia 3, deci ca şi pachet promoţional, fiind posibil ca 3310 să aibe şi o semnătură manuală. Ar fi o chestie simpatică.
  Eu aştept Nokia 8110 sau 6310 sau 5310 XpressMusic !
  Or fost odată faine vremuri…

 • La 59 de dolari nu mi sa pare deloc ieftin. De banii astia poti sa-ti iei un smartphone. Iar nokia nu mai este firma finlandeza, ci o chinezarie. Astia vand doar numele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *