Nokia Z2 Plus apare in testul de benchmark GeekBench cu MSM8996

Nokia Z2 Plus apare in testul de benchmark GeekBench cu MSM8996 si de mult asteptam o reinviere a acestei companii care a dominat ani buni piata de telefoane mobile, insa au pierdut mult teren deoarece nu prea au stiut sa se adapteze noilor tendinte. Nu trebuie sa uitam ca cei de la Nokia nu sunt la prima experienta cu telefoanele Android, la inceput de 2014 ei lansau cateva modele insa acestea erau destul de slab dotate si nu au prins bine la public.

Nokia Z2 Plus

HMD Global, companie care detine drepturile de utilizare ale brandului Nokia si-a anuntat prezenta in cadrul MWC 2017 Barcelona, loc in care este posibil sa vedem noile modele de top cu logo Nokia pe carcasa, lucru care nu s-a mai intamplat de foarta multa vreme!

Nokia Z2 Plus

Nokia Z2 Plus ar urma sa aiba un procesor de tip Qualcomm Snapdragon 820 si probabil 4GB memorie RAM, Android 6.0.1 Marshmallow ca sistem de operare si el obtine in testul GeekBench 2156 puncte (singlecore) si 5217 puncte in testul multicore.

Fotografiile ne duc cu gandul la un display de 5.5″, design metalic unibody, este posibil sa vedem un setup de tip dual camera sau o camera foto principala sub care va exista un senzor de amprente. Ramane de vazut daca 2017 va reprezenta un nou inceput pentru cei de la Nokia, ce modele vor lansa, caror piete vor fi destinate si incepand cu ce preturi vor fi ele disponibile!

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Vonino Zun XO 4G un octacore romanesc cu 2GB RAM chiar ieftin

Zun XO 4G un octacore romanesc cu 2GB RAM chiar ieftin –...
Read More

6 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *