Noul Elephone R9 apare in primele imagini oficiale pe forumul companiei

Elephone R9 se pare ca va fi inca un telefon interesant si performant pe care compania se pregateste sa-l lanseze sau cel putin lucreaza la el. Desigur ca inaintea lui vor lansa modelul Elephone S7 cu display curbat, un telefon ce se vrea a fi o clona “de lux” pentru Samsung Galaxy S7 Edge.

Prea multe informatii despre Elephone R9 nu stim pana in momentul de fata, cateva fotografii apar insa pe forumul lor, imagini randate. Ca mai toate telefoanele celor de la Elephone, si modelul R7 arata bine si constat ca acest producator din China tinteste cat mai sus, prin asta vreau sa spun ca in comparatie cu alti producatori din China, nu prea am vazut in oferta lor si telefoane mai accesibile si mai slab dotate, cel putin nu in ultima perioada.

155621bu88l8b8sh8lgbb8-png-thumb

Se pare ca acesta va fi primul telefon din seria “R” serie ce va debuta la sfarsitul lui 2016, in prezent cei de la Elephone mai au telefoane ce incep cu “P”, “M” sau “S”

elephone-r9-1

Desi nu stim mai nimic legat de specificatiile sale tehnice, acest R9 pare a fi un telefon performant si imi dau seama de asta dupa aspectul sau, el arata foarte bine si nu cred ca cineva ar pune specificatii tehnice foarte slabe pe un telefon bine construit, cu display edge to edge, senzor de amprenta in butonul “home” si constructie integrala din aluminiu.

155621bu88l8b8sh8lgbb8-png-thumb

Cu siguranta ca voi reveni cu detalii de indata ce ele apar. Vedem ca intr-una din poze apare si data “octombrie 2016”, posibil ca aceasta sa fie si perioada in care Elephone R9 se va lansa.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Update Firmware Android Allview V1 Viper 4Gb

ATENTIE, acest update de firmware este oferit de Allview, fiind unul oficial...
Read More

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *