O aplicatie mai mica nu exista! Facebook+ are doar 11KB si toate functiile Facebook

Deci serios vorbind nu am mai vazut o aplicatie atat de mica πŸ™‚ Doar 11 KB, ganditi-va ca e infim, practic nici nu conteaza in memoria interna (dupa instalare aplicatia retine 3 MB de date si aia e, ai o aplicatie de 3MB), dar totusi apk-ul are doar 11 KB, dureaza o secunda sa il descarci deΒ aici.

Screenshot_2016-06-12-22-02-40

E practic o aplicatie de tip browser, incarca pagina de web a Facebook insa o face foarte rapid, chiar avem un buton “lite” care face aplicatia sa functioneze foarte rapid chiar si pe 2G sau EDGE.

Screenshot_2016-06-12-21-33-37

Avem toate functiile, putem trimite mesaje, avem chat, avem tot ce intalnim pe pagina de internet a Facebook iar per total am testat-o si cred ca este o alegere buna in de trimentul aplicatiei Facebook Lite, insa are un minus destul de mare – nu primim notificari push, deci daca vorbim prin mesaje sau primim o notificare pe Facebook nu o vom primi si pe telefon.

Screenshot_2016-06-12-21-35-26

Cred ca asta e singurul minus pe care l-am gasit momentan, in rest nu am avut nici o problema atat timp cat am folosit-o. E o aplicatie buna daca sunteti zgarciti cu spatiul de stocate, cei 3 MB nu prea cred ca o sa afecteze cu nimic nici memoria RAM iar despre viteza de la internet ce sa mai zic, merge si pe EDGE fara probleme.

Screenshot_2016-06-12-21-35-14

Aplicatie buna, mai trebuie putin lucrat la ea insa trebuie sa multumim comunitatii xda pentru toate aplicatiile excelente pe care le livreaza constant utilizatorilor. DESCARCA

Promotie gearbest.com de Valentine's Day! (link)

Sigur te intereseaza si:

Tags from the story
More from Mihai Cristian

Cat de rezistent este ecranul telefonului vostru?

Cu totii stim ca telefoanele din ziua de azi nu sunt foarte...
Read More

5 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *