Oferta zilei: VKWORLD VK700 telefon quad core 5.5″ HD la numai 320 lei

Oferta zilei: VKWORLD VK700 telefon quad core 5.5″ HD la numai 320 lei – Oferta zilei de astazi vine tot din China si este vorba de telefonul VKWORLD VK700, poate cel mai ieftin telefon cu procesor quad core si camera de 13 MP ce poate fi cumparat de afara la ora actuala.

Desigur ca nu este un nume foarte cunoscut dar poate reprezenta o alegere buna pentru cei ce doresc un telefon secundar si nu au mari pretentii siasteptari de la acesta. Totusi, modelul VKWORLD VK700 nu sta foarte rau la capitolul specificatii tehnice si as putea spune ca sta destul de bine avand in vedere pretul afisat de everbuying.net, o reducere cu 53%, astfel incat pretul ajunge la 320 de lei, transportul fiind complet gratuit pana in Romania.

Nu este nici un telefon urat, iar unul dintre principalele puncte forte ale acestui phablet pare a fi ecranul, unul de 5.5″ cu rezolutie HD 720p!

o078

Si bateria pare a fi una generoasa, cei 3200 mAh cred ca sunt suficienti pentru o autonomie de 24H, procesorul este un MediaTEK la 1.3 GHz, MTK6582 Cortex A7, spatiul de stocare este de 8 GB, memoria RAM de 1 GB si inca un punct forte ar fi camera foto principala cu senzor de 13MP dar poate si cea secundara deoarece are un senzor de 5MP.

rtrg

VKWORLD VK700 masoara 8.2 mm in grosime, este fabricat din material plastic cu o rama destul de eleganta ce imita un material metalic, suporta diferite gesturi inteligente cum ar fi deblocarea ecranului prin desenarea unui simbol pe ecran sau intrarea direct intr-o aplicatie cu ecranul oprit prin desenarea unei litere pe ecran, conectivitatea GPS, WiFi, Bluetooth, 3G nelipsind nici ele.

r4r

Este un 3G dual sim, dual standby – un SIM avand dimensiuni normale si celalalt fiind de tip microSIM, are meniu in limba romana, radio FM si este deblocat pentru a putea fi folosit in toate retelele de telefonie mobila.

Oferta completa poate fi vazuta AICI.

Tags from the story
Written By
More from Cosmin

Samsung Galaxy Note 5, data lansare, specificatii si pret

Samsung Galaxy Note 5, data lansare, specificatii si pret – In septembrie...
Read More

24 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *