Poze Mai Bune Prin Aplicatia Google Camera

Poze Mai Bune Prin Aplicatia Google Camera

Google imbunatateste performantele camerei foto printr-o aplicatie oficiala proaspat lansata ce poate fi descarcata din Google Play gratuit.

Aplicatia a fost dezvoltata chiar de catre Google Inc. si a fost lansata in data de 16.04.2014, aducand functii noi camerei default instalata pe dispozitivele Android.

Cea mai interesant functie mi se pare  Lens Blur ce ofera posibilitatea utilizatorilor avand subiectul in prim plan si fundalul blurat.

Modul Panorama a primit si el o imbunatatire, acum utilizatorii putand face poze mult mai clare si detaliate in acest mod .

O noutate este modul Photo Sphere ce iti da posibilitatea de a captura sfere de  imagini de inalta rezolutie care pot sa aiba pana la 50 MP.

fff

sursa foto

Vestea proasta este ca daca nu aveti o tableta  sau un telefon ce ruleaza Android 4.4 KitKat nu puteti descarca si folosi aplicatia Google Camera, aceasta fiind dedicata dispozitivelor ce ruleaza KitKat. Daca nu ai un dispozitiv compatibil KitKat, vei primi un mesaj ca cel de mai jos:

Untitled

Daca detii un gadget ce ruleaza KitKat descarca aplicatia de [button color=”purple ” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera” ]AICI[/button]

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Voteaza-ti telefonul Android preferat al anului 2015

Voteaza-ti telefonul Android preferat al anului 2015 – De curand am deschis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *