Pretul unui telefon in China si cat costa fix acelasi model pe OLX

Pretul unui telefon in China si cat costa fix acelasi model pe OLX – Am vazut ca au inceput sa apara din ce in ce mai multe telefoane chinezesti la noi in tara, pe siteurile de anunturi, multe dintre telefoane fiind noi, insa fix ca in China, nu ne asteptam la garantie. Totusi, este un lucru destul de ok doarece ne scuteste de o durere de cap si ma refer aici la faza cu transport, vama, si eventualele taxe.

Pana aici totul bun si frumos, problema apare fix la pret si de cele mai multe ori preturile sunt inexplicabile de mari, vanzatorii se pare ca se asteapta la castiguri substantiale de pe urma acestor afaceri. Daca in cazul firmelor mari se mai poate trece cu vederea deoarece au de platit salarii, sedii, impozite si tot tacamul, aici nu exista asa ceva si mi-ar placea sa vad ca preturile mai scad. Oricum, poate fi o alternativa ok in unele cazuti, asta si daca produsele sunt sigilate, iar cele ce nu sunt sigilate nu prezinta defecte ascunse. Oricum, din moment ce un produs este desfacut din ambalajul original, el este clar SH!

ws

Pretul unui telefon in China si cat costa fix acelasi model pe OLX:

Initial ma gandeam sa prezint un singur model, insa observ ca sunt o gramada de modele, tot felul de firme, telefoane mai scumpe sau mai ieftine, pentru toate buzunarele! Haideti sa vedem cateva modele, cat costa ele in China si cu cat sunt vandute pe olx.ro:

ULEFONE PARIS

650 lei -700 lei pe OLX (medie de pret)

444

Pretul lui in China, de la 122$ (500 lei)

fff

Bluboo XTouch

1100 lei pe OLX (medie de pret)

g

Pretul lui in China, de la 165$ (680 lei)

Doogee F3 PRO

800 lei pe OLX (medie de pret)

tt

Pretul lui in China, de la 156$ (639 lei)

HomTom HT6

Pret in Romania, pe olx.ro:

er

Pretul lui in China, 123$ (500 lei)

Este foarte adevarat ca am gasit si modele cu preturi excelente, foarte apropiate de cele din tara de origine, Ulefone Power pe olx.ro avand un pret chiar bun si aproape identic cu cel din China. Astea sunt numai cateva exemple, gasiti mai multe oferte in cadrul magazinelor de la noi din tara si le puteti compara singuri cu cele din China.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Ulefone Paris X 4G intra in oferta gearbest.com

Ulefone Paris X 4G intra in oferta gearbest.com – Asa cum va...
Read More

15 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *