Promotie la telefoanele Ulefone Paris si Ulefone Be Touch 3

Promotie la telefoanele Ulefone Paris si Ulefone Be Touch 3 – Cred ca v-am inebunit cu articole despre Ulefone, insa am sa o fac si in continuare 😉 si chiar am primit un feedback bun din partea cititorilor androidro.ro care au cumparat telefoanele acestui brand! 

Ulefone Paris, repet, mi se pare fara indoiala cel mai atractiv si cel mai ok telefon chinezesc al momentului, insa nu includ aici si firmele mai renumite, gen Xiaomi deoarece vorbim despre telefoane care costa putin peste 100 $, nu cele care costa peste 200$. Si cand spun unul dintre cele mai bune telefoane chinezesti ale momentului, ma refer la firme precum Ulefone, Doogee, Elephone, Bluboo, Mlais si restul din aceasta categorie.

Ulefone Paris are si specificatii foarte bune, intalnim un octa core ca procesor, 2GB RAM, camera foto chiar buna, baterie fabricata de Sony, ecran 2.5D chiar ok si 16GB stocare la pret si mai bun acum, in perioada 4.12-9.12, timp in care magazinul din China desfasoara promotie speciala numai pentru aceste 2 telefoane sub brand Ulefone! Pentru modelul Paris, magazinul ofera gratis folie de sticla si husa de tip flip cover QuickCircle.

fff

Pe de alta parte Ulefone Be Touch 3 este ceva mai scump in cadrul acestei promotii, insa el are integrat un senzor de amprente in butonul home, un mic artificiu de marketing dupa parerea me chiar daca vedeti specificatii de tip identificare 360 grade, recunoastere rapida, deblocare rapida, etc. Voi vorbi despre asta intr-un articol ce va veni curand.

Specificatiile acestui model mai includ si un procesor MT6753 64bit Octa Core 1.3GHz, ecran FHD 1080p de 5.5″ si sticla 2.5D Corning Gorilla Glass3, 3GB RAM si 16GB stocare interna. 

rt

Detalii complete si pagina campaniei o puteti accesa AICI.

Sigur te intereseaza si:

Tags from the story
, , , , , ,
Written By
More from Cosmin

Allview V2 Viper X, root si Carliv Touch 5.7 recovery

Allview V2 Viper X, root si Carliv Touch 5.7 recovery = am...
Read More

19 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *