Reducerile finale ale magazinului gearbest.com, aniversarea de 3 ani

Reducerile finale ale magazinului gearbest.com, aniversarea de 3 ani si promotiile aferente sunt pe cale sa se termine, insa acest retailer ne mai ofera si astazi cateva produse la preturi aparent reduse, unele dintre ele vin si cu cateva coduri de reducere. Este o promotie complexa care se desfasoara pe parcursul lunii martie, site-ul lor este plin de bannere si de tot felul de reduceri.

Preturile nu sunt mari, problema este cu dolarul american, poate totusi si in aceste conditii veti gasi cateva produse la preturi accesibile, multe dintre ele nici macar nu pot fi cumparate din Romania.

gearbest.com

In oferta magazinului sunt si articole ce costa sub 20USD, asta inseamna ca nu vom plati absolut nimic in afara de pret. Ei au si categoria produselor ce se afla pe terirtoriul UE, acestea sunt scutite de taxe indiferent de valoarea lor. Aici consider ca este o afacere oarecum buna, transportul este mai rapid si preturile mai mici.

Este interesant ca ei au o zona speciala cu produse foarte ieftine, “0.99 USD Zone” si aici sunt produsele ce costa pana in 10 USD, categoria se afla undeva la mijlocul acestei pagini si este impartita in alte subcategorii.


Iata si cateva produse interesante pentru care inca sunt active reduceri:

Xiaomi Redmi Note 4X cu Snapdragon 625 si 3GB RAM, cupon Note4XMI, oferta este aici.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro cu Snapdragon 650 si 3GB RAM, cupon Note3PR, oferta este aici.

Original Elephone ELE Explorer, camera de actiune cu filmare Ultra HD, cupon GBALL, ofera aici.

SCISHION V88 TV Box cu Android, pret mic si porcesor cu 4 nuclee, cupon GBV88E, oferta aici.

UMIDIGI Z Pro, telefon cu Helio X27 si ambele camere principale de 13MP, oferta aici.

Ofertele nu se opresc aici si ma refer la produsele foarte ieftine, exista chiar o alta zona cu articole ce costa pana in 5USD, oferta este extrem de bogata si este impartita la randul ei pe categorii. Aceasta este aici.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Aplicatia My Sites, Toate Stirile In Buzunar

Aplicatia My Sites, Toate Stirile In Buzunar Aplicatia My Sites, dezvoltata de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *