ROM original pentru Allview P6 Energy Lite, ROOT si TWRP

ROM original pentru Allview P6 Energy Lite, ROOT si TWRP, fisiere oferite de catre Daniel caruia-i multumesc pe acesta cale, daca si voi aveti alte fisiere de root, twrp sau sisteme de operare (versiuni) pentru telefoanele Allview, puteti sa mi le trimiteti pe adresa admin@androidro.ro, asta pentru a completa deja restul fisierelor pe care le gasiti aici.

Nu am testat personal fisierele, rescrierea se face ca de fiecare data pe propria raspundere, deoarece autorul sustine ca acest ROM pentru Allview P6 Energy Lite este unul oficial, nu ar trebui sa aveti probleme cu garantia telefonului.

Avand in vedere ca cel ce mi-a trimis aceste fisiere stie cel mai bine cum se instaleaza, mai jos gasiti descrierea lasata chiar de catre dezvoltator (Daniel), toate fisirele aferete operatiunilor pentru Allview P6 Energy Lite, le gasiti la finalul acestui articol:

Bootloader-ul trebuie sa fie deblocat!
Prima data se flash-uieste(sau se booteaza) TWRP Recovery din 
fastboot:
1.Pentru flash recovery: fastboot flash recovery twrp.img
SAU
2.Boot recovery pentru cei care nu vor sa inlocuiasca Recovery-ul 
original: fastboot boot twrp.img
Odata ajunsi in TWRP Recovery se merge la RESTORE,se apasa pe butonul 
"Select Storage" si se selecteaza Backup-ul (fisierele trebuie sa fie 
puse in acel carnat de foldere in folderul 
"2016-11-13--01-03-39_P6_Energy_Lite_SV16.0",pentru ca altfel nu merge.
Odata ce apare acel folder in recovery 
(2016-11-13--01-03-39_P6_Energy_Lite_SV16.0) si cele 3 fisiere sunt puse 
in el daca utilizatorul deschide folderul vor aparea 3 optiuni cu ce 
vrei sa flash-uiesti(restaurezi):Kernel(Boot),System Image si 
Recovery(poti selecta mai multe.
Apoi dai swipe unde scrie "Swipe to Restore(sau ceva de genul),iar TWRP 
va restaura sistemul.
ROM original pentru Allview P6 Energy Lite, ROOT si TWRP - Fisierele se descarca de AICI, AICI si AICI

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

X2 Soul Pro SI Cu Ce Noutati Vine El

X2 Soul Pro SI Cu Ce Noutati Vine El X2 Soul Pro,...
Read More

18 Comentarii

 • Da,cele trei fisiere trebuie puse intr-un sir de foldere:TWRP>BACKUPS>M2>2016-11-13–01-03-39_P6_Energy_Lite_SV16.0
  Mai exact creeati folderul TWRP,il deschideti si in interiorul lui creeati folderul BACKUPS,deschideti folderul BACKUPS si creeati folderul M2 ,ati prins ideea,iar dupa aceea cele 3 fisiere trebuie puse in folderul “2016-11-13–01-03-39_P6_Energy_Lite_SV16.0”.
  Apoi transferati in telefon folderul TWRP cu tot ce contine el.
  Nu este vina mea ca trebuie sa aplicati acest procedeu,TWRP-ul e putin ciudat.

 • Salut. Am o problema cu allview p5 pro . I am dat update OTA si nu vrea sa porneasca , ramane blocat cu logo allview si atat . Ai incercat sa ii dau de cateva ori si hard reset si tot degeaba . Va multumesc

 • Dupa ce am flash-uit recovery-ul twrp, telefonul intra in bootloop. Am incercat sa fac restore din twrp cu fisierele de backup din articol, pentru boot, recovery si system (am facut si wipe la Dalvik cache, /cache si /data), insa nu s-a rezolvat nimic, in continuare intra in bootloop.

  Stie cineva ce as putea sa mai incerc?

 • Adrian, pentru a debloca bootloader-ul, conecteaza telefonul la pc iar apoi intra in fastboot mode (opresti telefonul si apoi il pornest apasand mai intai volum+ si apoi tasta ‘power’ si le tii apasate pana iti apare un meniu cu 3 optiuni, unde selectezi ‘fastboot’ (tasta power+ pentru navigare si tasta power- pentru ‘ÓK’).

  Apoi, pe pc, intr-un comand prompt deschis in folderul cu fastboot, rulezi comanda ‘fastboot oem unlock’. O sa te informeze pe telefon ca se va face automat un factory reset si te va intreba daca sigur vrei sa continui, unde selectezi da (tasta power+ pentru navigare si tasta power- pentru ‘ÓK’).

 • Deci sa inteleg ca poti intra in TWRP.
  Bootloop in sensul ca iti ajunge la imaginea de boot a Android-ului,sau nici nu vrea sa sa ajunga acolo si iti arata doar imaginea de la pornirea telefonului?

 • Daniel stii ca portul la TWRP este facut de mine ? ”gteck” de pe needrom.com . Nu ai avut macar bunul simt sa precizezi cine este autorul si cica esti dezvoltator, ma faci sa rad.

 • Topicul nu explica pas cu pas procedura de (re)instalare a rom-ului si root. Iti da fisierele impreuna cu 3 cuvinte si atat.

 • E destul de bine explicat pt cei care au habar macar putin. Daca nu te pricepi deloc mai bine o lasi balta.

 • Salutare,am si eu nevoie de canalul tau de youtube pentru a stii cum flashuiesc romul intrec la allview p6 energy lite daca se poate si toate fisierele pentru a flashui romul si un tutorial pentru instalarea meniului twrp pe allview p6 energy lite cu fisierele respective.

 • ULTIMA VERSIUNE DE ROM FULL **V20** (LAG REDUS)http://www.needrom.com/download/rom-allview-energy-p6-lite-v20-last-versiongsm-aladdin-flasher-with-mtk-drivers-by-gteck/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *