Setari Internet Pentru Telekom

Setari Internet Pentru Telekom

Telekom a venit, Cosmote si Romtelecom au plecat pentru totdeauna insa setarile de internet pentru conectarea unui telefon mobil in reteaua Telekom au ramas neschimbate de pe vremea operatorului Cosmote.

Si o spun deoarece nu toti stiu acest amanunt destul de important. Deci, daca doriti sa conectati un telefon in reteaua 3G/4G T-Mobile urmariti instructiunile de mai jos:

Pentru a seta telefonul sau tableta (ce dispune de functie 3G) navigati in meniul telefonului ->Settings->Wireless&Network->Mobile Network->Acces Point Names->si selectati new APN

(Meniu->Setari->Wireless Si Retele->Retele Mobile->Numele Punctelor De Acces)

Screenshot_2014-07-04-16-33-30Screenshot_2014-07-04-16-33-55

*La APN scrieti: internet

*Nume Utilizator: nu se completeaza

*Parola: nu se completeaza

Daca ai un telefon dual sim, trebuie sa selectezi operatorul pe care ai trafic de date. De regula, daca ai telefon cu doua cartele este indicat sa introduci cartela pe care ai internet in primul slot (nr.1) deoarece acolo vei avea parte de o viteza si o conexiune mai buna .

Promotie gearbest.com de Valentine's Day! (link)

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Lista telefoanelor Allview ce sunt compatibile Digi 4G B38-2600MHz

Lista telefoanelor Allview ce sunt compatibile Digi 4G B38-2600MHz – Primesc o...
Read More

5 Comentarii

  • Salut. Am un huawei asceng g300 pe care l-am decodat. Dupa decodare nu a mai mers camera foto si internetul mobil. Am instalat cyanogenmode 11 si la fel, nu merg. Pentru internet am facut toate setarule necesare dar degeaba. Cum pot rezolva problema, nu ii dau de cap deloc…

  • Multumesc mult !!!!! foarte bune sfaturile in cazul meu ,am un telefon allview x1 soul xtreme ,,, La APN scriam: broadband si nu-mi functiona netul si de cand am dat de acest articol si am scris in telefonul meu la APN :internet mi-a functionat netul pe telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *