Telefonul meu are suport OTG? Afla rapid prin aplicatia gratuita

Telefonul meu are suport OTG? Afla rapid prin aplicatia gratuita din Google Play, aceasta se instaleaza rapid pe telefon si iti spune daca telefonul tau are si asa ceva, aplicatia se numeste USB OTG Tester si este foarte simplu de folosit.

Ce inseamna OTG? Prin intermediul unui cablu OTG poti conecta o gramada de periferice la telefon, inclusiv o tastatura USB, un mouse, stik de memorie, HDD extern si asa mai departe. Este logic ca va trebuie si un cablu special, la un capat va avea mufa pe care o veti introduce in portul telefonului, la celalat capat va avea un slot USB de dimensiuni normale la care veti atasa perifericele de care aminteam ceva mai sus.

4444dff

Aceste cabluri nu costa deloc mult si se gasesc mai peste tot, este bine sa aveti unul aruncat printr-un sertar, puteti salva memorie interna in cazul in care doriti sa vedeti un film, sa ascultati muzica sau atunci cand aveti nevoie de mai multe fisiere si nu este cazul sa incarcati memoria interna a telefonului.

wd

Mare lucru nu ar fi de spus despre aplicatia USB OTG Tester, o descarcati de AICI, o instalati pe telefon, ignorati sau inchideti reclamele (apasand acel X din colt) inevitabile si apoi apasati pe butonul “Perform OTG Test”. Daca pe ecranul telefonului va apare mesajul “Your mobile support OTG”, este perfect! Iata si interfata aplicatiei:

Telefonul meu are suport OTG

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Huawei Mate 8 lansat oficial, iata pret in magazinele din Romania

Huawei Mate 8 lansat oficial, iata pret in magazinele din Romania –...
Read More

8 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *