Trebuchet, launcherul de pe telefoanele cu CyanogenMOD acum pe ORICE telefon!

Am sa va pun la dispozitie in cele ce urmeaza launcherul celor de la CyanogenMOD, adica Trebuchet. Este launcherul (tema) cu care sunt dotate telefoanele cu versiunea de Android customizata si care pana acum nu putea fi instalat pe alte telefoane sau tablete cu Android.

Insa, veste buna pentru cei ce vor sa testeze un launcher bun, chiar foarte bun, fara reclame, fara setari stupide sau alte “artificii”, Trebuchet este disponibil acum pentru orice telefon, nu il veti gasi in Google Play, insa am sa va dau link direct catre varianta apk, varianta pe care o instalati ca orice alta aplicatie ce nu provine din Google Play.

Eu am instalat acest launcher pe un telefon chinezesc, apoi am intrat in meniul setari si apoi in “home”, la final am setat ca Trebuchet sa fie launcherul meu default. Iata de unde sa-l activati dupa instalare:

Desigur ca aveti la indemana si o zona de setari speciale, aceasta zona se activeaza atunci cand tineti apasat cu degetul pe ecranul de start cateva secunde (intr-o zona libera), setarile vor aparea apoi in partea de jos, aici depinde oarecum si de telefonul vostru. In mare si pe un Android nu foarte customizat de producator, ar trebui sa arate cam asa:

Mai sus, aveti interfata de setari si pentru a ajunge la ea, apasati pe “SETTINGS” sau trageti in sus cu degetul de cele trei puncte, exact ca in ultima imagine. In cele ce urmeaza, vedeti cum arata interfata de utilizator dupa ce ati activat launcherul Trebuchet pe care il puteti descarca in format apk de aici. Dupa descarcare, dezarhivati arhiva si extrageti fisierul apk.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Samsung Galaxy J1 Telefon Ieftin Pe 64 bit

Samsung Galaxy J1 Telefon Ieftin Pe 64 bit Samsung Galaxy J1 face...
Read More

12 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *