Tutorial ROOT si recovery TWRP pe telefonul Leagoo Shark 1

Tutorial ROOT si recovery TWRP pe telefonul Leagoo Shark 1 – Am sa va arat in cele ce urmeaza si am sa va explic cum puteti face root pe telefonul Leagoo Shark 1 plus instalare de recovery customizat TWRP. Am explicat de zeci poate sute de ori la ce folosesc root si recovery customizat asa ca nu am sa mai explic inca o data, trebuie sa stiti ca urmati tutorialul pe propria raspundere.

Acest tutorial este perfect valabil si a fost realizat cu ajutorul unuia dintre telefoanele mele.

Procedura se va realiza folosind programul special pentru MediaTEK, adica SP Flash Tools, asta pentru TWRP si apoi de indata ce am instalat acest recovery customizat vom putea obtine imediat si acces root. Trebuie sa stiti ca este posibil sa nu va reuseasca din prima, insa din a doua incercare totul este ok. Asa am patit si eu, la prima incercare SP FLash Tools mi-a dat ok, semn ca totul este ok, insa TWRP nu fusese instalat. Am reluat procedura si totul a decurs asa cum trebuie a doua oara.

Pentru ROOT si recovery TWRP pe telefonul Leagoo Shark 1, aveti nevoie de:

Telefonul incarcat minim 50% 

Driverii instalati corespunzator (sunt si in arhiva)

Fisierul recovery.img, MT6753_Android_scatter – TWRP3, UPDATE-SuperSU-v2.46 si SP Flash Tools SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1552.00.000

Toate le gasiti AICI. Arhiva trebuie dezarhivata si extrase fisierele, insa nu dezarhivati si fisierul SuperSU, acesta trebuie asa cum este sa il copiati in memoria interna a telefonului!

Intai instalam TWRP

Instalati si deschideti SP FLASH TOOLS, la scatter loading alegeti fisierul scatter din folderul Leagoo-Shark1-TWRP-3.0.0, aveti girja ca sa fie bifat numai “recovery”, opriti telefonul, asteptati cateva secunde si apoi apasati in SP FLASH TOOLS pe butonul “download” Totul dureaza cateva secunde si la final va trebui sa vedeti ceva identic cu imaginea de mai jos:

root shark 1

Acum avem TWRP recovery instalat si va trebui sa il rootam!

Repornim telefonul in noul mod TWRP, apasandf in acelasi timp pe volum plus si power timp de cateva secunde.

Pe ecran va vor aparea 3 comenzi : Recovery, Fastboot si Normal. Cu tasta volum sus selectam si cu volum jos confirmam (enter) Alegem recovery si apasam pentru confirmare volum jos.

Imediat vom intra automat in modul recovery customizat!

Aici cautam “install” si selectam fisierul pe care l-am copiat anterior in memoria telefonului, adica UPDATE-SuperSU-v2.46

DSC_0083

ASTEPTAM…

DSC_0084

Totul dureaza cateva secunde si apoi este rootat!

DSC_0085

Ne intoarcem in meniul de start TWRP si alegem WIPE DATA:

DSC_0086 DSC_0087 DSC_0088

Si aici asteptam cateva secunde, apoi ne putem intoarce in meniul principal TWRP de unde vom reporni telefonul “reboot” Asta a fost tot, acum aveti acces root si recovery TWRP customizat pe Leagoo SHARK 1! Review Leagoo SHARK 1

ATENTIE! NU FOLOSITI ACEST TUTORIAL PE ALT MODEL DE TELEFON!

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

VOTO X6 Performante Mari Pret Mic

VOTO X6 Performante Mari Pret Mic VOTO X6 este un super telefon...
Read More

4 Comentarii

 • Salut.
  Pe data de 30 mai a iesit un update, insa in momentul in care programul de Software Update downloadeaza fisierul si face reboot, telefonul intra in TWRP , in loc sa faca update-ul…ai idee cum se pot instala aceste update-uri dupa ce ai facut root/instalat TWRP recovery pe telefon?
  Multumesc!

 • Salut,

  “Pe ecran va vor aparea 3 comenzi : Recovery, Fastboot si Normal. Cu tasta volum sus selectam si cu volum jos confirmam (enter) Alegem recovery si apasam pentru confirmare volum jos.” ……

  cand aleg optiunea “Recovery”, nu intra automat in modul recovery customizat, ci pur si simplu porneste in mod normal.

  Trebuie sa fac ceva anume cand dupa ce selectez “Recovery”?

  Multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *