UMi Plus ruleaza deja Android 7 Nougat, compania va veni cu update curand

UMi Plus ruleaza Android 7 Nougat, compania vine cu update ROM OTA si se pare ca cei de la Umi chiar se tin de cuvant, il vedem pentru prima oara cum ruleaza cea mai noua versiune de Android si cred ca vor da drumu la actualizari pana de Craciun, asa cum au promis.

Cei de la UMi au anuntat asta acum ceva vreme pe pagina lor oficiala de Facebook dar si pe site-ul oficial ca UMi SUPER, UMi MAX si PLUS vor primi noua versiune de Android 7.0 Nougat in curand si chiar ne este oferita o data concreta, adica data de 24 decembrie 2016.

wewe

Este foarte posibil ca acest update de ROM sa vina via OTA sau sa fie disponibil spre descarcare pe site-ul oficial si utiliatorul sa fie nevoit sa-l instaleze manual, posibil insa ca aceste versiuni sa fie in stadiul beta si ele sa ajunga teoretic pe telefoane (in cazul OTA) abia la inceputul anului 2017 si cred ca vor avea si unele probleme de stabilitate sau bug-uri pe care cei de la UMi sa le remedieze cu timpul.

Cred ca este unul dintre primele telefoane chinezesti pe care le vedem ruland Android Nougat:

Nu este insa un clip foarte convingator si personal as mai fi asteptat pana sa-l fac public, nu prea intelegi nimic si pare mai mult o prezentare a telefonului decat una a sistemului de operare. Vedem insa ca in continuare telefonul UMi Plus nu va avea un ROM customizat si ca interfata de camera ramane clasica si fara absolut nicio modificare, nu cred ca vor oferi nici setari suplimentare.

umi-android-nougat

Procesor MediaTEK HELIO P10, 2.0 GHz, un octacore ajutat de 4GB RAM, acumulator SONY, camera Samsung de 13MP si 32 GB stocare interna plus 4G si Android Marshmallow pentru moment, cam acestea ar fi principalele dotari cu care telefonul se vinde la ora actuala la un pret de aproximativ 180 de dolari, compania a anuntat ca va veni in curand si cu varianta UMi Plus Extreme.

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Ce magazin vinde cel mai scump Samsung Galaxy S6

Ce magazin vinde cel mai scump Samsung Galaxy S6 – Peste tot...
Read More

2 Comentarii

  • Salut din nou, nu vreau sa te deranjez, dar ai cumva vreun telefon cu pretul cuprin intre 60-90$, si care ti-a facut impresie buna?

    • OUKITEL K4000 Pro 4G pare a fi o oferta buna, are si 4G dar si 2GB RAM. Totusi, de ce nu mai aducni 20 sau 30 de dolari si sa iti cauti ceva mai ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *