UMI Rome lansat oficial cu 3GB RAM si pret de 380 lei

UMI Rome lansat oficial cu 3GB RAM si pret de 380 lei – Astazi a fost lansat oficial modelul UMI Rome, un telefon destul de asteptat daca ne gandim ca se anuntase ca va veni cu un pret ce va dobora concurenta, specificatii tehnice foarte bune si un design ce aminteste de Samsung Galaxy S6.

66

Se anunta vremuri grele pentru producatorii renumiti de telefoane mobile, cele chinezesti vin din spate si vin tare de tot. Adica nu vad de ce nu as cumpara acest telefon cu super specificatii si pret de sub 400 de lei, cand in Romania la 400 de lei nu cumperi nimic….

UMI Rome este un telefon pe care o sa-l cumpar si eu de cum ajunge in oferta magazinelor online gen gearbest sau everbuying, un 4G care functioneaza in benzile LTE1800 (B3), LTE2600 (B7), LTE800 (B20) WiFi, GPS, FM si baterie de 2500 mAh.

r4

Apreciez ca vine cu un ecran pe gustul meu, adica un Amoled HD mare de 5.5″ cu rezolitie HD de tip OGS si sticla curbata de tip 2.5D

3GB RAM, 16 GB stocare interna, Sony IMX7179 este senzorul camerei foto de 13MP, 1.9 cea secundara, procesor cu 8 nuclee de tip  MediaTek MT6753 si Android 5.1 Lollipop.

Am sa va mai povestesc despre el atunci cand va aparea in oferta magazinelor de la noi din tara si promit sa-l aduc in Romania cat de repede pot, asa cum am facut si cu Ulefone Paris, Ulefone Be Pro, Mlais, Mstar, etc.

Sigur te intereseaza si:

Tags from the story
, , , , , , , , , , ,
Written By
More from Cosmin

Allview E3 Sign Inainte De Lansare

Allview E3 Sign Inainte De Lansare Allview E3 Sign urmeaza a fi...
Read More

23 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *