ZenUI Launcher, o tema chiar rapida si draguta pentru telefoanele Android

ZenUI Launcher, o tema chiar rapida si draguta pentru telefoanele Android – ZenUI Launcher este o tema chiar foarte buna, dezvoltata chiar de catre Asus, motiv pentru care tind sa cred ca este si sigura si fauta cu cap. Stiu ca sunt multe aplicatii de tip launcher in Google Play, insa putine sunt cele chare chiar merita testate si instalate. Multe au o gramada de reclame, ceea ce te face sa le dezinstalezi imediat ce le pornesti.

ZenUI Launcher direct de la Asus este o chestie chiar foarte misto, multe optiuni bine gandite si plasate, nu te pierzi in ele si nici nu stai sa le cauti. Pe langa aceste optiuni, mi-a placut ca am intalnit si o serie de fonturi suplimentare ce pot fi instalate, imagini de pundal live, alte teme suplimentare si stiluri de tranzitie intre ecrane.

Recomand cu desavarsire aceasta aplicatie de tip launcher pe telefoanele ce au performante mai slabe deoarece o astfel de aplicatie poate sa va imbunatateasca performantele telefonului cel putin la nivel de interfata si acest launcher este unul chiar foarte rapid si arata mai mult decat ok.

Eu l-am instalat deja pe telefonul Bluboo Xtouch care mi-a venit recent si care avea o interfata a Androidului chiar oribila, mai bine lasau chinezii interfata de la Android fara sa-si puna ei degetele. Mai jos aveti capturi de ecran facute pe acest telefon si la sfarsitul articolului gasiti link de descarcare, aplicatia fiind gratuita! Va prindeti singuri din imaginile de mai jos cam despre ce este vorba si apreciez aici Asus deoarece nu sunt multe companii ce lanseaza oficial acest gen de aplicatii!

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Cum Faci Root Pe Karbonn Sparkle V

Cum Faci Root Pe Karbonn Sparkle V Karbonn Sparkle V este un...
Read More

15 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *