Connect with us

Stiri despre telefoane

Masina electrica romaneasca, Allview Auto se conduce de la 16 ani

Published

on

Allview nu mai este compania care ne prezinta telefoane mobile, tablete sau televizoare cu Android, aceasta s-a extins destul de mult in ultima perioada si a atins domenii pe care nu ni le-am fi imaginat acum cativa ani.

Stim deja ca destul de recent, Allview a adus in atentia noastra modelul Skywell ET5, autoturism electric cu o autonomie extinsa, aproape 400km, dar si un pret de peste 40.000 de euro. Astazi, aflam de lansarea unui nou vehicul electric, de data aceasta ceva mai accesibil.

Prezentarea noului model electric va avea loc in cadrul targului Bucharest Tech Week, care va avea loc in perioada 26 – 28 mai 2023, aducand in atentia vizitatorilor diverse divizii de business.

Advertisement

In in premiera, un autovehicul 100% electric, primul din gama Allview AUTO. Acest nou autovehicul reprezinta rezultatul unei colaborari de succes cu un partener din China si a fost special adaptat pentru piata din Romania.

Cu o autonomie de 170 km, o camera 360 de grade si posibilitatea de a fi condus incepand cu varsta de 16 ani, autovehiculul Allview AUTO contribuie la imbunatatirea mobilitatii urbane si aduce un plus de sustenabilitate in viata de zi cu zi.

Imagine reprezentativa:

Advertisement

Precizez ca in comunicatul oficial nu a fost introdusa nicio poza reala cu acest autoturism, ma astept ca aceasta sa apara in curand. Nici pretul nu a fost dezvaluit, asta pot spune si despre resul specificatiilor sau dotarilor.

Insa, ma astept sa fie vorba despre ceva accesibil, probabil in jur de 10.000 de euro. Un autoturism de dimensiuni reduse, autonomie de 170km, asteptam noi amanunte. Imaginea atasata este una reprezentativa.

Mai aproape decat am crede, lansarea lui Galaxy S23 FE

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des