Acasă Stiri Android Si Noutati Allview va incepe sa produca masti chirurgicale! Iata si restul demersurilor

Allview va incepe sa produca masti chirurgicale! Iata si restul demersurilor

5

Allview va incepe sa produca masti chirurgicale! Iata si restul demersurilor

O veste buna vine si din partea brasovenilor de la Visual Fan, au trimis un comunicat de presa prin care ne spun ca iși intensifica eforturile in criza generata de COVID-19 si planuiește sa porneasca producția de masti la noi in tara, in Brașov.

Deja am aflat ca au o linie de productie cu ajutorul careia isi asambleaza o parte din gadgeturile sub brand propriu. In plus, compania a achizitionat într-un proces accelerat, echipamente de protectie și accesorii medicale, primele comenzi fiind deja onorate.

#stai acasa by allview

Iata cum suna comunicatul de presa:

Compania Visual Fan SRL, deținătoarea brandului local Allview, se alătură listei de companii care își diversifică activitățile pentru a ajuta activ la rezolvarea problemelor cauzate de pandemia de
coronavirus.

allview allbook q ce succes a avut allview in anul 2019? iata cifrele oficiale

În contextul situației actuale, în care echipamentele medicale sunt foarte greu de procurat și având deja relații solide și de încredere cu producători și furnizori acreditați din China, compania a achiziționat la cele mai bune prețuri, consumabile medicale pentru o serie de parteneri, organisme și instituții de
sănătate publică și private.

Aceste demersuri au fost posibile datorită istoriei îndelungate, de mai bine de 20 ani, pe care Visual Fan o are cu partenerii chinezi. De asemenea, compania a achiziționat într-un proces accelerat, echipamente de protecție și accesorii medicale, primele comenzi fiind deja onorate.

Lucian Peticilă, CEO Allview:

„Prioritatea noastră este protejarea oamenilor în paralel cu sprijinirea eforturilor naționale și globale de
combatere a răspândirii coronavirusului.” a spus Lucian Peticilă, CEO Allview.

În perioada următoare, compania își propune să achiziționeze un echipament de producție măști, ca măsură de diversificare a capacității de producție și asamblare de la Brașov, pe fondul crizei generate de COVID-19.

Ca parte a efortului comun împotriva pandemiei, compania continuă acțiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protecție și consumabile medicale, având valori considerabile, instituțiilor de sănătate publică și private, precum și unor ONG-uri, pentru a contribui la reducerea suprasolicitării sistemului de
sănătate românesc.

Compania își ia angajamentul de a continua acest demers, pe toată perioada crizei sanitare.

„Oferim sprijinul nostru, eroilor din prima linie, care luptă neobosit împotriva răspândirii virusului, zi de zi. Îmi place să gândesc că așa arată o lume normală, în care fiecare dintre noi pune umărul pentru celălalt. Îmi place să cred că ne vom păstra și dezvolta aceste comportamente pozitive și după ce vom fi depășit criza de sănătate.” a spus Lucian Peticilă, CEO Allview.

5 COMENTARII

 1. “Compania își ia angajamentul de a continua acest demers, pe toată perioada crizei sanitare”.
  Tovarasu’, la loc comanda. Mai usurel cu astfel de promisiuni de tip Cincinale de dinainte de ’89. Probabil vrei si mataluta sa ai acces la banii publici, la tot felul de licitatii si a va lauda dupa aceasta “batalie neinfricata”, cat efort ati depus, cum tot timpul v-ati gandit la omenire si alte baliverne emotionate fara rost….
  Pana atunci ati facut ceva in privinta acelor Update-uri de la vechile serii de telefoane pe ca le-ati lansat? Aud?
  #Stai acasa si vede-ti de treaba!

 2. Vremea acestor scamatori a trecut.
  Fiecare cetatean are posibilitatea de a alege N modele de smarphoneuri de la o gramade de firme. De la modele decente – la modele superioare (dar net superioare) in comparatie cu cele de la Allview.

 3. CEO de la Allview este personificarea fabulei cu Peticul si sacul. In rest numai bine, din partea mea sa producă și șervetele parfumate, dacă e Allview – nu cumpăr.

 4. Poti sa produci si avioane sau tot ce se cauta pe piata, exact cum procedeaza oportunistii sadea. Probabilitatea va fi mica spre deloc ca cineva sa-ti mai cumpere produsele alea mediocre. Odata ce ti-ai batut joc de o gramada de oameni, vei primi ceea ce meriti!!!
  Ai un nume predestinat pentru astfel de lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here