Acasă Telefoane Allview Allview L5 Easy Telefon Accesibil Sub 100 Lei

Allview L5 Easy Telefon Accesibil Sub 100 Lei

1
nofollow

Allview L5 Easy Telefon Accesibil Sub 100 Lei

Allview L5 Easy va vine sa credeti sau nu este un telefon ce costa sub 100 de lei, mai exact 79 de lei. Daca ar fi avut si Android probabil ca in cateva ore se termina stocul.

Oricum ar fi, este un telefon clasic si perfect pentru persoanele mai in varsta sau pentru cei ce vorbesc mult la telefon si au nevoie de un terminal simplu si accesibil.

L5 Easy este un telefon Dual-SIM special conceput pentru persoanele practice, care isi doresc un telefon usor de utilizat. Cu un meniu intuitiv si simplu, functiile de baza ale telefonului pot fi personalizate si modificate in functie de preferintele fiecaruia cat mai usor. Display-ul de 1,77” reda culori vii si intense.

yumjhntgfd Allview L5 Easy Telefon Accesibil Sub 100 Lei

Allview L5 Easy este si un telefon destul de frumos, disponibil in doua culori, alb si negru. Cel alb are dunga transversala ce uneste carcasa din spate de cea frontala, albastra, iar telefonul in varianta neagra are dunga verde

mntr543 Allview L5 Easy Telefon Accesibil Sub 100 Lei

Specificatiile includ un ecran de tip TFT cu o diagonala de 1,77″ ce reproduce 262.ooo de culori, are o camera VGA, radio FM iar pe partea de conectivitate intalnim Bluetooth si USB.

Telefonul masoara 14,6mm in grosime, cantareste 71g, suporta microSD pana la 32 GB si are memorie interna de 4MB.

Oferta poate fi vazuta pe site-ul allview.ro si nu uitati ca Allview L5 Easy costa numai 79 lei!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here