Acasă Stiri Android Si Noutati Allview lanseaza in curand un telefon cu Android GO

Allview lanseaza in curand un telefon cu Android GO

4
nofollow

Allview lanseaza in curand un telefon cu Android GO si asta se va intampla chiar peste cateva zile, la finalul lunii aprilie mai exact.

Cred ca va fi un terminal bine primit si este o initiativa buna. Ce inseamna Android GO? Am scris un articol in care va puteti face o idee, il accesati aici.

Asa cum era de asteptat si cum ne sugereaza acest Android GO, noul telefon Allview va fi unul accesibil si nu va fi caracterizat prin dotari de top.

Insa, optimizarea sistemului de operare prin acest Android GO isi va pune amprenta si se va misca mult mai bine fata de un telefon identic, insa unul cu un sistem de operare care nu este bine la punct sau unul care are o interfata greoaie.

allview lanseaza in curand un telefon cu android go

Iata detaliile oficiale oferite de catre ALLVIEW:

“Noul sistem de operare a fost construit astfel încât chiar și telefoanele accesibile să beneficieze de o performanță optimizată.

Android™ Oreo™ (Go edition) asigură de două ori mai mult spațiu pentru memoria internă a telefoanelor, datorită aplicațiilor rapide, a sistemului de operare mai eficient și a interfeței UI care permite utilizatorului să administreze transparent și prompt aplicațiile și setările terminalului.

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Pe lângă aplicațiile menționate mai sus, utilizatorii vor putea suplimenta aplicațiile preinstalate prin intermediul Google Play, unde vor avea o secțiune cu recomandări pentru aplicații optimizate să performeze eficient, fără a suprasolicita memoria terminalului.

Android™ Oreo™ (Go edition) va veni la pachet cu Google Play Protect, un serviciu menit să țină virușii cibernetici departe de smartphone-urile utilizatorilor.
Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1 GB RAM.

Este un terminal dedicat persoanelor care doresc un smartphone accesibil cu o viteză ridicată de procesare, cu mult spațiu de stocare și o autonomie mărită”

Nu aflam pret si nici foarte multe detalii tehnice legate strict de telefon, insa le vom primi peste cateva zile, odata cu lansarea noului smartphone Allview.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here