Acasă Stiri Android Si Noutati Allview Siebo Smart Home, sistem pentru casa inteligenta sub brand local

Allview Siebo Smart Home, sistem pentru casa inteligenta sub brand local

0

Allview Siebo Smart Home este lansarea companiei pentru acest sfarsit de an 2016 si iata ca deja nu mai vorbim de telefoane mobile sau de tablete, compania in ultima perioada a incercat sa-si diversifice gama de produse si astfel, avem camere video, ceasuri inteligente, ochelari VR si mai nou, acest sistem inteligent pentru monitorizarea locuintei.

Putem spune ca 2016 fost un an bun pentru compania Allview, asta daca ne gandim ca anul anterior au lansat numai tablete si telefoane mobile cu Android.

Allview Siebo Smart Home este un sistem pentru casa inteligenta care in formula completa va include un numar impresionant de senzori, o oglinda inteligenta si o camera cu rol de unitate centrala, produse noi si nu foarte populare la noi in tara, senzorii pot fi controlati de pe smartphone sau tableta prin intermediul aplicatiei Android dezvoltate de Allview. Aplicatia aferenta pentru sistemul de operare iOS va fi disponibila in curand.

Siebo Smart Home by Allview foloseste pentru comunicarea wireless a dispozitivelor inteligente cel mai sigur limbaj recunoscut pentru Internet of Things (IoT): ZigBee, tehnologia care ofera un nivel de protectie a datelor asemanator celui din domeniul bancar.

 

Siebo Smart Home Allview

O data cu acest sistem, compania cu sediul in Brasov a lansat si un site dedicat, siebohome.ro si aici este locul in care aflam informatii complete despre aceste noi produse. Iata pe scurt despre ce este vorba:

Transmitator IR – atunci cand nimeni nu e acasa, acest dispozitiv detecteaza orice miscare suspecta si trimite apoi o notificare direct pe telefon, asta se realizeaza prin intermediul aplicatiei dedicate, protocoalele folosite sunt IEEE 802.15.4 (ZigBee) si IEEE 802.11b/g/n, modelul este Siebo IR5001 iar pretul de lansare este de 299.99 lei.

transmitator-allview-ir

Pachet Essential Comfort – acesta contine mai multe produse si astfel pretul scade daca sunt achizitionate in aceasta configuratie, este vorba despre camera Siebo SmartCam, senzorul multifunctional, emitator inteligent cu infrarosu si comutator. Pretul pachetului este de 999.00 lei

Pachet Security Start – camera plus senzor de miscare la un pret de 799.00 lei, rezolutie 720P, rotație de 360° inclinare: > 180° cu ghidaj manual, stocare pe card SD de pana la 32GB, protocol comunicare IEEE 802.15.4 , WiFi IEEE 802.11 b/g/n si retea TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, UPnP

Senzor multifunctional – Pe langa detectarea miscarii, senzorul multifunctional identifica de asemenea temperatura, umiditatea dar si luminozitatea incaperii in care este instalat, pretul este de 249.99 lei

senzor-miscare-allview

Senzor Fum – Senzorul special se activeaza atunci cand detecteaza o concentratie mare de fum in incapere, iar tu vei primi o avertizare pe telefon, tableta sau smartwatch, pretul este de 249 lei.

senzor-fum-allview

Senzor gaz – Model Siebo S2002, protocol comunicare IEEE 802.15.4 (ZigBee), IEEE 802.11b/g/n, pret de 249.00 lei

senzor-gaz-allview
Siebo S2002

Smart Cam – Camera si Centrala Smart Home – Acest gadget joaca rolul unei unitati centrale ce conecteaza si controleaza in acelasi timp toate elementele casei inteligente Siebo cu ajutorul tehnologiei ZigBee, pret de 599.00 lei

smart cam allview

Pachet Gas Safe – Detectorul de gaz se conecteaza la aplicatia Siebo Home prin intermediul camerei inteligente Siebo, care reprezinta unitatea centrala de control a tuturor senzorilor din casa ta, pretul este de 799.99 lei.

pachet-gaz-safe

Pachet Smart Mirror 1 + Smart Cam + Cantar + Tester piele – Oglinda inteligenta, panoul de control al sistemului de automatizare, la pachet cu o camera, acestea costa 5499.00 lei sau varianta Pachet Smart Mirror 2 + Smart Cam la 3999.00 lei.

pachet-smart-home

Pachet Smart Mirror 1 + Smart Cam + Cantar + Tester piele + Senzor multifunctional + Transmitator IR + Comutator la un pret de 5999.00 lei.

Pachet Smart Mirror 2 + Smart Cam + Cantar + Tester piele + Senzor multifunctional + Transmitator IR + Comutator la un pret de 499.99 lei.

oglinda siebo allview

Comutator inteligent – Este conceput pentru a fi montat in spatele unei prize sau al unui intrerupator. Acesta poate fi comandat prin intermediul aplicatiei sau poate fi integrat in orice scena, pentru a controla dispozitivele electrice sau sistemul de iluminat. Pretul este de 199.00 lei.

oglinda-inteligenta-allview

Despre oglinda inteligenta – Un alt terminal lansat astazi in gama Siebo Smart Home by Allview este oglinda inteligenta. Rezistenta la contactul cu apa, oglinda recunoaste atingerile in 10 puncte de presiune, se conecteaza la mediul online prin WiFi si comunica prin Bluetooth cu alte gadget-uri. Oglinda poate servi drept panou de comanda pentru smart home, dar este in acelasi timp si un indicator pentru sanatate. Oglinda se conecteaza la cantarul inteligent si afiseaza fiecarui utilizator un istoric cu oscilatiile sale de greutate. De asemenea, indica valorile inregistrate de senzorul care masoara hidratarea pielii si face recomandari pentru fiecare situatie in parte.

oglinda-allview

Mai multe despre Allview Siebo Smart Home :

Intr-o prima etapa compania va comercializa numai o parte din senzori, in diferite configuratii de pachete. Printre dispozitivele inteligente care vor fi comercializate in prima faza se numara senzorii de gaz si de fum, senzorul multifunctional care detecteaza miscarea, temperatura, umiditatea si luminozitatea din incapere si senzorul IR care controleaza aparatele cu telecomanda din casa. Toate dispozitivele inteligente sunt usor de instalat si nu necesita asistenta specializata.

smart-cam-siebo1

Gazda tuturor senzorilor este Siebo SmartCam, dispozitivul care imbina rolul de unitate centrala a casei inteligente, cu functia de monitorizare a spatiului in care e instalata.

Cu ajutorul aplicatiei Siebo Home, descarcata din Magazinul GooglePlay, utilizatorul poate controla usor toate device-urile casei inteligente. Solutia permite un numar impresionant de scene prin care actiunile pot fi automatizate, folosind principiul ”daca/atunci”.
Sistemul Siebo Smart Home by Allview va fi dezvoltat in anul care urmeaza cu un numar impresionant de senzori si dispozitive inteligente, atat pentru casa cat si pentru birou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here