Acasă ROOT Allview Allview V2 Viper X, root si Carliv Touch 5.7 recovery

Allview V2 Viper X, root si Carliv Touch 5.7 recovery

4
nofollow

Allview V2 Viper X, root si Carliv Touch 5.7 recovery = am sa va pun la dispozitie in acest articol si fisierele necesare pentru un inceput de customizare a sistemului de operare Android instalat pe Allview V2 Viper X, fisierele sunt oferite de catre Iacob Ionut.

Carliv Touch 5.7 recovery  se descarca de aici  si se instaleaza prin sp flash tool sau aplicatia Rashr ce se descarca gratuit din Google Play si se instaleaza primul!

Fisierul root se descarca de aici si se instaleaza prin recovery.

Atentie, este probabil sa pierdeti garantia telefonului – instalati fisierele pe propria raspundere. Fisierele sunt ok si sunt oferite de catre un utilizator cu experienta, nu trebuie sa va faceti probleme din acest punct de vedere.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here