Allview X2 Twin, Review Camera Foto

Am pus camera telefonului Allview X2 Twin la incercare in conditii destul de grele, intr-o zi cu ploaie si intunecata iar rezultatele sunt asa cum veti vedea si voi in cele ce urmeaza, adica ok. Camera lui X2 Twin nu este cea mai buna din lume dar este perfecta pentru o utilizare de zi cu zi asa cum am facut eu.

Si cum am vazut ca se mai practica pe la alte “case” sa pozezi carlige de rufe sau chiar propria incaltaminte atunci cand testezi camera unui telefon, m-am gandit sa nu procedez chiar asa de trist si sa o testez in conditii reale adica fix asa cum o va face utilizatorul. In masina, pe strada, in concediu, ca turist, etc.

Pot spune ca am fost incantat de fotografiile macro facute cu Allview X2 Twin, un telefon ce costa 949 lei.

IMG_20141008_102838 Allview X2 Twin, Review Camera Foto

Camera principala a lui Allview X2 Twin este una de tip Sony IMX179 cu autofocus si cu un senzor de 8MP, capabila de inregistrare video FHD 1080p la 30fps si functii precum touchfocus, HDR, gesture shot, face beauty, smile shot, voice capture si  geotagging.

IMG_20141008_103845 Allview X2 Twin, Review Camera Foto

Pozele pe care le veti vedea in cele ce urmeaza sunt facute cu toate setarile pe “auto” adica exact asa cum multi dintre voi folositi camera foto a unui telefon mobil care oricat ar fi de performant nu poate tine locul unui aparat foto in adevaratul sens al cuvantului.

GALERIE FOTO


Allview X2 Twin, Review Camera Foto

4 COMMENTS

  1. Are o camera foto buna. Procesorul este Octa Core si are un display luminos de 5 inch si ruleaza Android 4.4.2 KitKat.

  2. Camera focalizeaza foarte greu si nu mereu corect. Blitzul este inutilizabil, lumina lui intra direct in obiectiv si face o ceata peste imagine. Nu se poate folosi absolut deloc blitzul. Doar ca lanterna. Afara toate merg bine chiar si o camera de 1,3 din 2005 pe care o aveam mergea bine. Eu unul sunt dezamagit f.f. mult de acest aspect.

  3. Are o camera foto buna.Insa cel mai bun telefon de allview care are o camera super tare e P7Xtreme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree