Allview X3 Soul Style, un nou telefon ce se pregateste de lansare! Iata ca cei de la Allview revin dupa o absenta si se pregatesc de lansarea unui nou telefon mobil ce face parte din gama X Soul. Spun ca revin dupa o absenta deoarece ei ne-au obisnuit pana acum cu lansari pe banda rulanta, de data aceasta pare a fi un telefon de calitate mai ales ca vorbim despre gama premium.

Desigur ca inca nu am specificatii tehnice sau pret, prima imagine pe care ei mi-au oferit-o ne lasa sa intelegem ca vom avea parte de un telefon unibody cu deign metalic, senzor al camerei foto de mari dimensiuni dar si senzor de amprente ce se afla in partea din spate, sub LED-ul camerei foto.

Cred ca Allview X3 Soul Style va fi un telefon mai light, asta daca ne gandim la generatia precedenta – X2 Soul Style costa ceva mai putin si nici nu are specificatiile tehnice care se regasesc pe X2 Soul. Deci, probabil ca va fi un rebrand Gionee si mai ieftin decat X3 Soul dar mai scump decat un X3 Soul Mini, posibil 1200 de lei.

Oricum, sunt banuielile mele si ramane de vazut in urmatoarea perioada cum vor evolua lucrurile. Iata si imaginea de care va vorbeam, singura pe care o avem pana acum.

X3 Soul Style Allview X3 Soul Style, un nou telefon ce se pregateste de lansare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree