Acasă Stiri Android Si Noutati Always on display si night clock de pe Note 7 sunt bune...

Always on display si night clock de pe Note 7 sunt bune dar papa baterie!

6
nofollow

Always on display si night clock de pe Note 7 sunt bune dar papa baterie! Cel putin asta am constatat eu pe un Note 3. Da un Note 3 dar care ruleaza un ROM de Note 7 si astfel am acces la aproape toate functiile si setarile de care dispune noul Note 7, inclusiv always on display si night clock, lipsesc functii precum deblocarea prin scanarea de iris sau senzor de amprenta, insa nu prea le simt lipsa.

dsc_0928 allways on display si night clock de pe note 7 sunt bune dar papa baterie!

Exista si in Google Play aplicatii de genul “always on display” si acestea functioneaza cel mai bine pe un display Amoled sau Super Amoled, le-am incerca si pe acestea, insa si ele consuma destul de mult acumulator. Este destul de incomod daca folosesti telefonul des si ai nevoie de el, practic sunt niste functii ok pe care nu le poti folosi deoarece sunt consumatoare de energie.

Ce face functia “always on display”?

dsc_0932 allways on display si night clock de pe note 7 sunt bune dar papa baterie!

Atunci cand blochezi ecranul, ai acces la cateva informatii de baza cum ar fi: notificarile, ora exacta si starea acumulatorului, toate acestea au in meniu o zona dedicata si pot fi setate in diverse moduri, arata chiar foarte bine as putea spune! Meniul functiei always on display poate fi vazut mai jos, tot acolo vedem si ce setari sunt disponibile si cum iti poti personaliza interfata aceasta. Pot spune ca aplicata arata mai mult decat ok, poti alege o imagine de fundal, stilul ceasului sau poti customiza culorile.

Exista si functia “night clock”, adica ceva asemanator cu “always on display” Diferenta consta in faptul ca ceasul si notificarile sunt afisate pe partea laterala a ecranului, nu exista setari de customizare dar pot fi stabilite orele intre care aceasta functie este activa. Cand sunt amandoua activate, am observat ca “night clock” arte prioritate.

Pozele si capturile de ecran sunt realizate cu ajutorul unui telefon Samsunga Galaxy Note 3 ce foloseste un ROM de Note 7. Detalii aici.

6 COMENTARII

  1. oricat de bine ar fi implementata functionalitatea, totusi ecranul e pornit (fie el si AMOLED cu fundal negru). Probabil si procesorul sta treaz intr-un mod de frecventa redusa. Ar merge daca ai un ecran separat ca la LG G5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here