Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia Android Led Music Effect, lumina de la LED-ul de notificari in...

Aplicatia Android Led Music Effect, lumina de la LED-ul de notificari in ritmul muzicii

2
nofollow

Aplicatia Android Led Music Effect am descoperit-o de curand in magazinul de aplicatii Android si nu pot spune ca este o aplicatie neaparat utila si indispensabila, insa pentru distractie cred ca este ok de folosit sau macar pentru testat. Dezavantajul este acela ca necesita acces root pentru a functiona, eu am un telefon rootat pe langa mine si am instalat-o si testat-o.

Pe scurt, LED-ul pentru notificari se va aprinde si va lumina in culorile pe care le alegeti si asta se va intampla in ritmul muzicii, cam ca un vu metru sau ceva de genul acesta. Cred ca efectul este unul mai ok noaptea si cred ca este mai ok pentru cei ce au LED-ul de notificari mai mare, adica de dimensiuni mai generoase.

Aplicatia este gratuita si dupa cum spuneam, necesita root pentru a functiona. In meniu, setarile nu sunt cine stie ce, avem optiunea de a porni sau opri activitatea (va rula in fundal cat timp este pornita), putem seta culorile deoarece stium ca aceste LED-uri sunt de tip RGB si pot lumina in mai multe culori, putem seta sa lumineze atunci cand primim un telefon si alte cateva setari pentru telefoanele Xperia, insa aceste setari nu afecteaza restul telefoanelor.

Trebuie sa stiti ca aplicatia Android Led Music Effect nu foloseste LED-ul camerei foto si cred ca ar fi fost mai ok daca avea optiunea de a folosi si acel LED deoarece stim ca este mai puternic si cred ca efectul ar fi fost unul mai deosebit. Better FlashLight HD LED este o aplicatie din aceasta gama, aplicatie ce este capabila sa aprinda LED-ul camerei in ritmul muzicii sau atunci cand “aude” sunetele captate de microfonul telefonului sau al tabletei. Pe langa aceasta functie, mai are si alte cateva caracteristici, poate fi folosita si ca lanterna de exemplu sau poate simula un stroboscop. Aceasta se descarca de AICI.

O puteti ( Led Music Effect) descarca gratuit din magazinul de aplicatii.

2 COMENTARII

  1. Interesant.Nu am led pentru notificări(oricum telefonul nu e root-at), dar o să instalez aplicația pentru led-ul camerei, mă întreb dacă se aprinde si cel de la camera din fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here