Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicația EDGE browser pentru Android permite de acum extensii

Published

on

Microsoft Edge pentru Android introduce o nouă etapă în evoluția sa prin implementarea suportului pentru extensii, un pas care îl aliniază cu versiunile de desktop și oferă o alternativă valoroasă la alte browsere mobile precum Firefox, care deja oferă această caracteristică.

Actualizarea descoperită inițial de un utilizator pe Twitter, @Leopeva64, și confirmată prin capturi de ecran, reprezintă un avantaj semnificativ pentru Edge, întrucât Chrome, liderul de piață, nu suportă încă extensii pentru telefoanele Android.

Integrarea extensiilor în Edge pentru Android este momentan disponibilă prin versiunea Edge Canary, accesibilă din Google Play Store.

Advertisement

Versiunea de dezvoltare permite utilizatorilor să testeze caracteristici noi înainte de lansarea lor oficială, inclusiv suportul pentru extensii, prin activarea opțiunilor experimentale din meniul browserului.

Aplicația EDGE browser pentru Android

Aplicația EDGE browser pentru Android

Pentru a activa această caracteristică în Edge Canary, utilizatorii trebuie să acceseze versiunea specificată (începând cu 123), să introducă edge://flags în bara de adrese, să caute opțiunea „Extensii Android” și să o activeze, urmată de o repornire a browserului pentru aplicarea modificărilor.

EDGE pentru Android suportă extensii

extensie android

extensie android

Odată activat, suportul pentru extensii dezvăluie un nou buton în meniul de setări, oferind acces la o gamă de extensii disponibile, cum ar fi uBlock Origin, Dark Reader și Global Speed, îmbunătățind astfel experiența de navigare prin personalizare și funcționalitate sporită.

Deși data exactă de lansare a suportului pentru extensii în versiunea stabilă a lui Edge pentru Android nu a fost încă confirmată, prezența acestei funcționalități în versiunea Canary indică o implementare apropiată.

Pe măsură ce Edge continuă să primească actualizări și îmbunătățiri, inclusiv integrarea funcționalităților de inteligență artificială, precum Copilot, devine un candidat tot mai atractiv pentru utilizatorii de dispozitive mobile cu Android, probabil și iOS!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des