Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicația Microsoft Copilot este gratuită pentru telefoanele Android

Published

on

Aplicația Microsoft Copilot este gratuită pentru telefoanele Android și dacă vreți, puteti să-i spuneți un fel de alternativă la ChatGPT.

Dar de fapt, aplicația aceasta este alimentata de ultimele modele OpenAI, GPT-4 și DALL·E 3. Si oricum, fiind dezvoltată de Microsoft, cred că ne putem baza pe ea și o putem numi una sigură.

Nu ne va agasa cu reclame sau cu alte chestii de genul acesta. Se poziționează ca un asistent de chat de înaltă performanță, gata să răspundă nevoilor complexe ale utilizatorilor săi.

Advertisement

Prin utilizarea inteligenței artificiale, acesta oferă răspunsuri personalizate și creative la o gamă largă de cerințe, de la redactarea emailurilor și rezumarea textelor complexe, până la crearea de itinerarii de călătorie personalizate și compunerea de conținut.

Aplicația Microsoft Copilot

Aplicația Microsoft Copilot

Deși versiunea gratuită a Copilot oferă o gamă largă de servicii utile, utilizatorii care doresc acces la funcții suplimentare avansate pot opta pentru upgrade-ul la Copilot Pro.

Această versiune premium oferă performanțe îmbunătățite, acces prioritar și funcții suplimentare, precum crearea de imagini AI și integrarea cu aplicațiile Microsoft 365.

În plus, prin integrarea DALL·E 3, Copilot Pro poate genera imagini vizuale de înaltă calitate direct din descrieri textuale, oferind utilizatorilor o nouă dimensiune de exprimare și ajutor în procesul de design.

Advertisement

De la logo-uri la materiale de brand și ilustrații, posibilitățile sunt aproape nelimitate. Este la liber in Google Play, asa că o puteți testa gratis. Vă poate ajuta și in Windows 11, asistentul este inclusiv acolo.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171