Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicația MOL Move a ajuns direct pe primul loc în Google Play

Published

on

Recent, aplicația MOL Move a ajuns în fruntea listei celor mai descărcate aplicații din Google Play, surclasând aplicații renumite precum WhatsApp, TikTok, Temu, Shein și Trendyol. Este important să reținem că vorbim aici despre clasamentul din România pentru cele mai descărcate aplicații.

Dar care este motivul pentru succesul remarcabil al aplicației MOL Move?

Ei bine, unul dintre motive este că utilizatorii primesc reduceri la carburanți cu fiecare achiziție efectuată. Evident, prețuri mai avantajoase la benzină și motorină sunt întotdeauna o atracție majoră.

Acest beneficiu explică de ce aplicația a câștigat atât de mult în popularitate, oferind șansa de a economisi la cumpărarea carburanților, deși nu trebuie să ne așteptăm la scăderi majore de preț. De asemenea, simpla descărcare a aplicației nu este de ajuns.

Advertisement

Aplicația funcționează asemănător unui card de fidelitate virtual, permițând acumularea de puncte care ulterior pot fi transformate în diverse avantaje.

Deși există alte benzinării cu oferte similare, este impresionantă capacitatea aplicației de a se menține în vârful clasamentelor. Dacă sunteți interesați, aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită în Google Play.

Cum funcționează aplicația? Iată ce spune dezvoltatorul

aplicatia mol move

aplicatia mol move

Accesați cu ușurință cardul digital MOL Move direct din aplicație, alegând opțiunea „Cardul tău”. Pe măsură ce strângeți puncte, veți urca în niveluri și veți descoperi diverse beneficii interesante. Vă veți începe periplul în nivelul Green, iar progresul către nivelurile Silver, Gold sau VIP depinde de activitatea dvs.

Puteți urmări în orice moment numărul de puncte acumulate și avansul în aplicație. Reducerile, cupoanele și provocările MOL Move vă sunt întotdeauna la îndemână. Participați la jocuri entuziasmante cu premii atractive.

Advertisement

Localizați cu ușurință stațiile de serviciu unde vă puteți delecta cu o cafea de la Fresh Corner sau un hot-dog proaspăt și planificați-vă traseul direct spre aceste locații.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des