Connect with us

Stiri despre telefoane

Aproape 8000 USD pentru un iPhone 13 cu carcasa antiglont

Published

on

Aproape 8000 USD pentru un iPhone 13 cu carcasa antiglont – Este vorba despre mai multe modele de telefoane sub brand Apple, acestea fiind realizate intr-o serie limitata si avand o caracteristica aparte si unica. Probabil destinate unor anumite piete si unor anumite persoane.

Compania ce se ocupa cu productia accesoriilor de lux (Caviar) este responsabila pentru minunea aceasta de carcasa, una in care pot fi gasite mai multe versiuni de iPhone 13. Este vorba despre o armura antiglont, standard BR 2 clasa 2, realizata in parteneriat cu NPO TCIT, firma specializata in vehicule blindate și elicoptere de lupta.

Canalul de YouTube Caviar iPhone ne ofera si o demonstratie video in care putem vedea cum telefonul rezista cu brio unui foc de arma. Important de mentionat este ca telefonul imbracat in armura speciala poate respinge pana la doua gloanțe. Dupa primul foc ramane intact dar al doilea il face inutilizabil.

Advertisement

Se naste o intrebare. De ce ar da cineva o caruta de bani pe un telefon imbracat intr-o armura ultra sofisticata si rezistenta? Cu 8000 USD poti cumpara mai multe telefoane, asta in cazul in care s-a intamplat ceva si ai ramas fara smartphone. Cel mai bun raspuns cred ca ar fi legat de protectia datelor din acel telefon sau chiar protectia utilizatorului, atunci cand telefonul se afla intr-o zona vulnerabila a organismului.

iPhone 13 cu carcasa antiglont

Vestea proasta este ca stocurile sunt limitate, numai 99 de exemplare vor fi produse. Cea mai “ieftina” varianta costa aproape 6.400 USD si este un iPhone 13 Pro cu 128GB stocare. Daca aveti si mai multi bani de dat pe asa ceva, veti opta pentru un iPhone 13 PRO MAX cu 1TB stocare. Pretul = 7.980 USD.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des