Connect with us

Stiri despre telefoane

Aproape de lansare, Samsung Galaxy J7 Top

Published

on

Aproape de lansare, Samsung Galaxy J7 Top care tocmai a primit certificarea BLUETOOTH, a facut si o scurta vizita aplicatiei Geekbench.

Asta inseamna ca cei de la Samsung continua cu seria de mijloc “J”, pana acum avem Galaxy J4 lansat in mai 2018, J6 tot in luna mai si Samsung J3 plus J7 in iunie. Toate sunt telefoane accesibile care se vor vinde bine.

Samsung Galaxy J7 Top nu va iesi din aceste tipare, un telefon probabil accesibil si cu specificatii tehnice destul de slabe, spre medii. Nu putem sti exact inca de acum care sunt toate detaliile tehnice si nici macar de ce se numeste “TOP”, probabil dotari putin mai bune fata de J7!

Advertisement

Aproape de lansare, Samsung Galaxy J7 Top

Exynos 7870 va fi cel mai probabil procesorul pe care-l vom intalni pe acest telefon, sistem de operare Android 8.1 Oreo direct din cutie, Wi-Fi dual-band 802.11 a/b/g/n/ac, 2GB RAM si 16GB stocare interna. Acestea sunt pana acum cele mai sigure dotari tehnice pentru Samsung Galaxy J7 Top, SM-S757BL sub nume de cod.

Aproape de lansare, Samsung Galaxy J7 Top

Ati putut vedea in captura de mai sus si alte cateva detalii tehnice, probabil ca in curand, vom afla tot ce trebuie sa stim despre acest nou Samsung accesibil.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des