DISTRIBUIȚI

Black Friday La Romani Azi Altex

Astazi, pe 12 noiembrie 2014, Altex a dat startul campaniei Black Friday . Un pic in bataie de joc as putea spune si am sa explic pe scurt de ce spun asta.

Black Friday este sarbatoarea preturilor reduse, “sarbatoare” importata si ea de pe alte continente dar unde traditia spune ca se tine in ultima zi din noiembrie. Atunci, de ce furam startul si intindem aceasta campanie pe 2-3-4 zile asa cum procedeaza cei de la Altex anul acesta?

Este ca si cum am sarbatori Craciunul cu 1-2 saptamani inainte si exemplele pot continua. Este inca un exemplu ca in Romania nu poti face nimic ca la carte, fiecare face cum il taie capul…

Nu era mai bine ca sa nu fim zapaciti si toate magazinele online sa aiba reduceri de Black Friday in ultima vineri din luna noiembrie, asa ca sa avem si noi de unde alege, sa existe concurenta, etc.

Pe 6 septembrie 2014 am facut captura de ecran cu tableta de mai jos si astazi de Black Friday am mai facut o captura de ecran cu aceeasi tableta iPad. Le-am unit si iata ce a iesit.

CITESTE SI:  Philips X598, primul telefon al lor cu 2 camere foto, de moda veche

Cum adica, in septembrie costa 1879,90 lei si acum e redusa de la 1959,90 lei ! Adica tableta s-a scumpit din septembrie pana in noiembrie. Eu stiam ca preturile scad pe masura ce timpul trece, nu cresc….

captura ecranewrqer

Oricum cei de la Altex trebuie sa recunosc ca au cateva reduceri bune la telefoane si tablete, reduceri pe care le consider adevarate cum ar fi un Allview x 2 Twin redus cu 400 de lei si mai sunt cateva exemple.

altexblackhpdf

Restul, reduceri banale exact cum vedem cu ocazia altor campanii desfasurate pe parcursul intregului an. De exemplu, cea mai ieftina tableta costa 150 de lei – astfel de preturi exista si acum peste tot. Si nu este vorba de cine stie ce tableta…

Daca sunteti curiosi, intrati acum pe eMag si comparati preturile cu Altex (cele mici taiate) si veti avea surprize. Am facut eu o comparatie a catorva produse, si la Altex preturile inainte de reducere sunt mai mari fata de eMag acum, eMag ce nu are nicio campanie la aceasta ora.

Oare vom intra si noi in normalitate ?

Reducerile Altex – –aici.

sursa foto