Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Bolt adaugă o nouă categorie in aplicație

Published

on

Bolt adaugă o nouă categorie in aplicație

Bolt adaugă o nouă categorie in aplicație si mie mi-a apărut in Brașov, nu știu acum dacă este disponibilă în toate orașele, probabil că nu. Cert este că pretul pentru o astfel de călătorie este mult mai mare în comparație cu restul categoriilor.

Am făcut o simulare simplă, pe o distanța de aproximativ 4km, prețul unei călătorii fiind mult mai mare fața de o categorie normală, se observă asta în capturile de mai jos.

 

Advertisement
Bolt adaugă o nouă categorie in aplicație

bolt ski categorie noua

Este o categorie destinată celor ce călătoresc cu echipament de schi sau snowboard si sunt numai 2 locuri disponibile. Poate că nu se vor urca pe aceeași ușa…

Acum, să vedem dacă vor si șoferi mulți care vor activa această categorie și care vor accepta astfel de curse, nu cred că toți vor dori sa-și încarce mașinile cu astfel de echipament destul de voluminos, plin de apa, mizerie, etc…

Probabil vor accepta cei cu mașini închiriate sau mai vechi, cred că este necesar si un autoturism mai mare, prevăzut cu portbagaj mare sau cu sisteme speciale amplasate pe plafonul mașinii. Ce să zic, baftă șoferilor și curse bănoase!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des