Acasă Telefoane Chinezesti Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z

Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z

0

Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z, astea inseamna deja doua anunturi importante din partea acestei companii, anunturi ce vin acum pe final de 2016. UMi a fost compania care a lansat multe telefoane in acest an si am impresia ca sunt chiar cele mai multe, asta in comparatie cu restul producatorilor mai mici din China.

Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z

Desi este ciudata schimbarea numelui si ar fi interesant de aflat si care sunt motivele pentru care UMi dispare si apare UMiDigi, nu la fel de ciudata mi se pare si aceasta noua lansare a modelului Pro Z. Si asta deoarece compania a tot imbunatatit modelele proprii in acest an si a lansat versiuni superioare fara sa schimbe denumirea telefoanelor, aste se intampla acum si cu cel mai recent telefon, UMi Z.

UMiDigi Pro Z Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z

UMiDigi Pro Z nu va fi ceva foarte diferit fata de modelul initial, va avea in plus inca o camera foto de 13 MP cu senzor Samsung, restul specificatiilor tehnice raman la fel, nu se schimba mare lucru nici la capitolul design! Probabil ca pretul va creste putin si noul UMiDigi Pro Z va ajunge sa coste aproape 300 USD, telefonul va fi lansat oficial in data de 4 ianuarie 2017!

Specificatiile tehnice vor fi cel mai probabil, urmaoarele:

[aps_product_specs id=42262]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here