Connect with us

Telefoane Chinezesti

Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z

Published

on

Brandul UMi dispare, apare insa UMiDigi si modelul UMiDigi Pro Z, astea inseamna deja doua anunturi importante din partea acestei companii, anunturi ce vin acum pe final de 2016. UMi a fost compania care a lansat multe telefoane in acest an si am impresia ca sunt chiar cele mai multe, asta in comparatie cu restul producatorilor mai mici din China.

Desi este ciudata schimbarea numelui si ar fi interesant de aflat si care sunt motivele pentru care UMi dispare si apare UMiDigi, nu la fel de ciudata mi se pare si aceasta noua lansare a modelului Pro Z. Si asta deoarece compania a tot imbunatatit modelele proprii in acest an si a lansat versiuni superioare fara sa schimbe denumirea telefoanelor, aste se intampla acum si cu cel mai recent telefon, UMi Z.

UMiDigi Pro Z

UMiDigi Pro Z nu va fi ceva foarte diferit fata de modelul initial, va avea in plus inca o camera foto de 13 MP cu senzor Samsung, restul specificatiilor tehnice raman la fel, nu se schimba mare lucru nici la capitolul design! Probabil ca pretul va creste putin si noul UMiDigi Pro Z va ajunge sa coste aproape 300 USD, telefonul va fi lansat oficial in data de 4 ianuarie 2017!

Advertisement

Specificatiile tehnice vor fi cel mai probabil, urmaoarele:

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des