Acasă Review telefoane Camera lui iHunt P11000 Titan, poze demne de un flagship

Camera lui iHunt P11000 Titan, poze demne de un flagship

4
nofollow

Am luat cu mine intr-o minivacanta de un weekend, 3 telefoane. 2 cu specificatii de top si acest model, iHunt P11000 Titan. Sincer sa fiu, la capitolul foto, mai mult m-am axat pe cele doua modele cu Snapdragon 845 si l-am cam ignorat pe acest iHunt. Am zis totusi ca trebuie sa fac si niste poze cu el, asa mai mult de curiozitate si oricum, trebuia sa scriu o recenzie a camerei foto.

A sosit si surpriza, la capitolul camera foto, iHunt P11000 Titan tine piept fara probleme unor telefoane precum Sony Xperia XZ3 sau Pocophone F1! Retineti ca am spus “la capitolul camera foto” si nu m-am legat de video. Din pacate, clipurile video realizate cu cele doua camere ale lui P11000 Titan nu se ridica la nivelul pozelor capturate cu acest telefon.

Si nu senzorul foto este vinovat, cred ca optimizarea software nu este corecta. Pana la urma, un senzor este fabricat de Sony, model IMX298 Exmor RS, acesta a fost pus in trecut pe telefoane flagship produse de firme mari. Spre exemplu, OnePlus 3T, Xiaomi Mi5, Mate 8 sau chiar LG V20. Acesta este motivul pentru care nu trebuie sa ne surprinda calitatea pozelor, senzorul are potential.

Cred ca este una dintre cele mai bune camere in acest interval de pret. La capitolul video, nu exista stabilizare optica, camera focalizeaza singura inexplicabil si destul de haotic, mai ales cand este in miscare. Filmeaza 3gp si 100% optimizarea software este vinovata.

In rest, toate bune si frumoase. Poze superbe ziua dar si in conditii de lumina scazuta. Focalizarea nu este foarte rapida, insa este precisa in modul foto. Pozele ocupa destul de mult spatiu, pot ajunge pana la aproape 9MB.

camera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagship

Toate pozele din acest articol au fost redimensionate pentru a putea fi atasate! Chiar si asa, calitatea nu s-a pierdut, raman poze excelente!

camera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagshipcamera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagship

Poza de mai jos este facuta fara nicio sursa de lumina. Cu toate astea, claritatea nu dispare, nu exista zgomot pe imagine, tastele din fundal sunt natural blurate:

camera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagship

Culori naturale si corect reproduse, un bokeh foarte placut. Mi-a placut ca nu aplica peste poze o anumita nuanta, este o problema a telefoanelor mai accesibile. Aplicatia de camera este si ea usor customizata, avem la dispozitie inclusiv un mod PRO!

camera lui ihunt p11000 titan, poze demne de un flagship

iHunt P11000 Titan este unul dintre telefoanele cu cea mai buna autonomie care poate exista pe piata la ora actuala, puteti vedea testele in acest articol. Am mai descoperit acum inca un capitol la care nu dezamageste absolut deloc, fotografia. Chiar si asa, nu-i pot da nota maxima, filmarea il trage in jos.

VEZI OFERTA DE PRET

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here